Diono

Diono är den idealiska lösningen för de flesta familjer idag, som är ute och rör på sig. Med kvalitetsprodukter sedan 1999, kombinerat med säkerhet och komfort så att alla familjeutflykter blir till behagliga upplevelser för alla.

Du hittar Dionos produkter i välsorterade baby- och barnvagnsbutiker, men också i leksakshandeln och biltilbehörsbutiker.

nyheter från Diono

Traverze den superkompakta sulkyn

maj 2018

Nu i maj lanserar vi Diono Traverze – en superkompakt och snygg sulky som gör livet så mycket lättare för resande barnfamiljer.

Traverze har ett steglöst ryggstöd med liggläge och en sufflett med inbyggt nät för bra ventilation. Den väger endast 5,6 kilo, är lättkörd med svängbara hjul och har stötdämpare och fjädringshjul för ökad komfort. Den smarta one-step-bromsen gör den enkel och säker att låsa. Fäll ihop Traverze enkelt med endast en hand i en rörelse. I hopfällt läge sätter du på transportväskan och drar ut teleskophandtaget så kan du rulla sulkyn som en bagageväska. Den extra stora varukorgen är lätt att komma åt
från alla sidor.

Läs mer om Diono Traverze.

Diono Quantum barnvagnar

januari 2018

Nu är äntligen Dionos barnvagnar Quantum och Quantum Classic på väg ut till butikerna!

Quantum har massor av användbara funktioner, till exempel en smart kombinerad sitt- och liggdel som ändras med fyra enkla klick. Ligg/sittdelen kan vändas åt båda hållen på chassit. Den extra stora sittdelen har flera olika rygglägen inkl. fullt liggläge och passar barn upp till 22 kilo. Quantum får på så sätt en extra lång användningstid.

Quantum har en extra stor sufflett i SPF 50+ med ett extra solskydd i heatblock som kan vikas ut.

Läs mer om Quantum.
Läs mer om Quantum Classic.