SENASTE NYHETER

Skip Hop Explore & More Krypleksak vann pris!

september 2017

Vi kan stolt meddela att Skip Hop Explore & More Krypleksak vann första pris i kategorin ”World of toys” för sin sensorstyda rörelsefunktion som främjar barnets utveckling i tre steg på den stora baby- & leksaksmässan Kind + Jugend i Köln.

För 13:e året i rad, utser den världsledande baby- & leksaksmässan Kind + Jugend i Köln årets bästa barn- och babyprodukter. Det prestigefyllda priset heter Kind + Jugend 2017 Innovation Award. I juryn, som består av oberoende och internationella experter, tittar man på kriterier såsom innovation, teknologi, funktion och design.

Läs mer om Explore & More Krypleksak.

Ny kollektion från Nattou – Loulou, Léa & Hippolyte

augusti 2017

Nu kommer finns den nya kollektionen Loulou, Léa & Hippolyte från Nattou ute i butikerna.

Loulou, Léa & Hippolyte är tre busiga gosiga små djur. Vem av dem kan bli ditt barns första och trognaste vän?

Läs mer om Loulou, Léa & Hippolyte.

Skip Hop Treetop Friends – nu i ny modern färgställning

maj 2017

Nu utökas succékollektionen Treetop Friends, som tagits fram i samarbete mellan Skip Hop och den svenska grafiska formgivaren och illustratören Sandra Isaksson. Kollektionen kommer nu i en ny modern färgställning – Treetop Friends Pastell. Mjuka, fina pastellfärger som känns helt rätt i tiden och passar in i den skandinaviska inredningsstilen.
Skip Hop har designat hela Treetop Friends-kollektionen utifrån Sandras illustrationer. Sandra är numera bosatt i England, men det är inte svårt att gissa var Sandra hittat sin inspiration, då Treetop Friends onekligen bär drag från de svenska skogarna där hon en gång växte upp.

Se alla produkter i kollektionen Treetop Friends.

Ny kollektion från Nattou – Nina, Jade & Lili

maj 2017

Nina, Jade & Lili är den senaste kollektionen från belgiska Nattou.

Kollektionen består av Nina Kanin, Jade Enhörning och Lili Sköldpaddan. Alla i en matt brun/beige och rosa pastellig färgskala.

Se alla produkterna i kollektionen.

Nytänkande Babysitter från Skip Hop

april 2017

Skip Hop har tagit den klassiska babysittern och gett den ett ordentligt lyft! Skip Hop Babysitter har steglöst justerbar höjd och är designad för att din bebis ska kunna bli ännu mer delaktig i familjens stunder.
Den kan användas som en traditionell babysitter på golvnivå, men kan även höjas så att bebisen kan vara med vid exempelvis de gemensamma måltiderna.
Med babysittern får du möjlighet att få saker gjorda medan du har bebisen tryggt inom synhåll. Babyskyddet har ergonomisk sits och en 5-punktssele. Bebisen kan underhållas av den avtagbara mobilen, känna vibrationer samt lyssna på melodier och ljud.

– För bebisar upp till 9 kg
– Vred för att justera höjden steglöst upp till 86 cm
– 5-punktssele
– Lugnande vibrationer, melodier och ljudeffekter med volymkontroll

Läs mer om Skip Hop Babysitter.