SENASTE NYHETER

Traverze den superkompakta sulkyn

maj 2018

Nu i maj lanserar vi Diono Traverze – en superkompakt och snygg sulky som gör livet så mycket lättare för resande barnfamiljer.

Traverze har ett steglöst ryggstöd med liggläge och en sufflett med inbyggt nät för bra ventilation. Den väger endast 5,6 kilo, är lättkörd med svängbara hjul och har stötdämpare och fjädringshjul för ökad komfort. Den smarta one-step-bromsen gör den enkel och säker att låsa. Fäll ihop Traverze enkelt med endast en hand i en rörelse. I hopfällt läge sätter du på transportväskan och drar ut teleskophandtaget så kan du rulla sulkyn som en bagageväska. Den extra stora varukorgen är lätt att komma åt
från alla sidor.

Läs mer om Diono Traverze.

Explore & More Hoppgunga – underhåller och uppmuntrar

februari 2018

Explore & More Hoppgunga från Skip Hop är en aktivitetsgunga som underhåller och uppmuntrar din bebis med hjälp av ljus och musik. Hoppgungan räknar alla hopp och varje gång din bebis passerar 100 hopp, får hen applåder och färgglada lampor.

Sittdelen kan rotera 360 grader så att den bebis kan snurra i alla riktningar för att utforska sin omgivning. Det lysande molnet spelar musik och har fyra ljudeffekter. De interaktiva leksakerna placeras runt kanten och uppmuntrar till utveckling och ger en lärande lekstund. Leksakerna är i klara färger som fångar ögat och håller bebisen intresserad under en lång stund. När lekstunden är över fäller du enkelt ihop hoppgungan för smidig förvaring.

Läs mer om Explore & More Hoppgunga.

Diono Quantum barnvagnar

januari 2018

Nu är äntligen Dionos barnvagnar Quantum och Quantum Classic på väg ut till butikerna!

Quantum har massor av användbara funktioner, till exempel en smart kombinerad sitt- och liggdel som ändras med fyra enkla klick. Ligg/sittdelen kan vändas åt båda hållen på chassit. Den extra stora sittdelen har flera olika rygglägen inkl. fullt liggläge och passar barn upp till 22 kilo. Quantum får på så sätt en extra lång användningstid.

Quantum har en extra stor sufflett i SPF 50+ med ett extra solskydd i heatblock som kan vikas ut.

Läs mer om Quantum.
Läs mer om Quantum Classic.

Skip Hop Babysitter – Årets Produkt 2017

december 2017

Vi är superglada och stolta att kunna meddela att Skip Hop Babysitter har vunnit Årets Produkt 2017 inom kategorin Sköta, Äta, Sova!
Juryns motivering:
Att kombinera flera olika produkter i en är en trend som välkomnas av många föräldrar, då det lätt uppstår ett kluster av babyprylar i hemmet efter att man fått sitt första barn. Skip Hops tolkning av en babysitter innebär möjligheten att steglöst höja sitsen, från golvnivå upp till lagom höjd för barnet att sitta med vid matbordet med resten av familjen. På så sätt känner sig bebisen inte lämnad utanför och kan bibehålla ögonkontakt med mamma och pappa. Skip Hop Babysitter har även en smart båge för leksaker, inbyggd vibration och fyra olika ljud som kan roa eller lugna. För den trångbodde finns möjligheten att fälla ihop Skip Hop Babysitter platt för enklare förvaring. Allt sammantaget motiverar Skip Hop väl varför deras babysitter ska utses till årets vinnare i kategorin Sköta äta sova.

Priset delas varje år ut av Lek & Babybranschen. Läs mer:
http://leksaksbranschen.se/index.php/utmarkelser/arets-babyprodukt

Läs mer om Skip Hop Babysitter.

Ny kollektion Vibrant Village från Skip Hop

oktober 2017

Kolla in den helt nya kollektionen Vibrant Village från Skip Hop!
Vibrant Village har en modern grafisk design i svart och vitt i kombination med starka färger som kontraster. Färgkompositionen stimulerar synen när bebisen utvecklas och lär sig se alla färger.

Läs mer om Skip Hop Vibrant Village.