SENASTE NYHETER

Skip Hop Treetop Friends – nu i ny modern färgställning

maj 2017

Nu utökas succékollektionen Treetop Friends, som tagits fram i samarbete mellan Skip Hop och den svenska grafiska formgivaren och illustratören Sandra Isaksson. Kollektionen kommer nu i en ny modern färgställning – Treetop Friends Pastell. Mjuka, fina pastellfärger som känns helt rätt i tiden och passar in i den skandinaviska inredningsstilen.
Skip Hop har designat hela Treetop Friends-kollektionen utifrån Sandras illustrationer. Sandra är numera bosatt i England, men det är inte svårt att gissa var Sandra hittat sin inspiration, då Treetop Friends onekligen bär drag från de svenska skogarna där hon en gång växte upp.

Se alla produkter i kollektionen Treetop Friends.

Ny kollektion från Nattou – Nina, Jade & Lili

maj 2017

Nina, Jade & Lili är den senaste kollektionen från belgiska Nattou.

Kollektionen består av Nina Kanin, Jade Enhörning och Lili Sköldpaddan. Alla i en matt brun/beige och rosa pastellig färgskala.

Se alla produkterna i kollektionen.

Nytänkande Babysitter från Skip Hop

april 2017

Skip Hop har tagit den klassiska babysittern och gett den ett ordentligt lyft! Skip Hop Babysitter har steglöst justerbar höjd och är designad för att din bebis ska kunna bli ännu mer delaktig i familjens stunder.
Den kan användas som en traditionell babysitter på golvnivå, men kan även höjas så att bebisen kan vara med vid exempelvis de gemensamma måltiderna.
Med babysittern får du möjlighet att få saker gjorda medan du har bebisen tryggt inom synhåll. Babyskyddet har ergonomisk sits och en 5-punktssele. Bebisen kan underhållas av den avtagbara mobilen, känna vibrationer samt lyssna på melodier och ljud.

– För bebisar upp till 9 kg
– Vred för att justera höjden steglöst upp till 86 cm
– 5-punktssele
– Lugnande vibrationer, melodier och ljudeffekter med volymkontroll

Läs mer om Skip Hop Babysitter.

Vinter & Bloom utökar Gingham-kollektionen

mars 2017

Nu utökar Vinter & Bloom sin Gingham-kollektion till fem produkter med ett Baby Sleep Nest och en amningskudde i två stilrena färger, Slate Grey och Pink Rose.

Baby Sleep Nest
Baby Sleep Nest är en mjuk och skön bädd där din bebis kan sova skönt den första tiden. En mjuk vaddering gör att din bebis ligger tryggt och bekvämt.
Baby Sleep Nest öppnas och stängs enkelt med hjälp av knytbanden och kan även användas som en insats i spjälsängen eller barnvagnen.
Läs mer om Baby Sleep Nest.

Amningskudde
Amningskudden ger både dig och din bebis ett skönt stöd för att underlätta vid amning eller flaskmatning. Med kudden kan barnet positioneras för att komma på en lämplig höjd. Kudden kan också användas som ett sovstöd innan förlossningen när det är svårt att hitta sovställningar som fungerar. Den passar även som stöd till små bebisar som inte har lärt sig att sitta än.
Läs mer om Amningskudde.

Gingham-kollektionen ger med sina tidlösa och stilrena mönster en charmig känsla som passar i alla hem. Hela Gingham-kollektionen är Oeko-Tex®-certifierad, liksom många andra produkter i Vinter & Blooms sortiment.

Smart 3‐i‐1 Aktivitetscenter som växer med ditt barn

februari 2017

Nu lanserar vi  Skip Hop’s unika aktivitetscenter i Explore & More‐serien, designat i samarbete med barnläkare för att stimulera ditt barn i både lek och inlärning. Aktivitetscentret är enkelt att montera med leksaker som kan flyttas runt och placeras på valfri plats runt bordet. Sittdelen kan rotera 360 grader och har elastiskt tyg så att bebisen kan studsa. Bordets fönster låter bebisen se sina fötter medan den leker, vilket främjar den motoriska utvecklingen.

Skip Hops Explore & More Aktivitetscenter är en smart 3‐i‐1‐produkt som kan göras om och anpassas alltefter att ditt barn växer; en modern och mångfacetterad produkt som gör den till en riktig favorit!

Läs mer om Skip Hop 3‐i‐1 Aktivitetscenter