SENASTE NYHETER

Skip Hop Garden Oasis

september 2022

Det välkända varumärket Skip Hop, som man främst förknippar med skötväskor,  deras populära Zoo serie och diverse babyprodukter utökar nu med sitt sortiment med en ny kollektion – Garden Oasis.

Garden Oasis Babygym – Introducera barnet för växter och natur med Garden Oasis Babygym med trädgårdstema! Babygymmet har en mjuk lekmatta med flera olika material att känna på och en kudde i form av en kaktus som används som stöd när barnet ligger på mage och leker.

Garden Oasis Barnvagnsleksak – Den spirande lilla trädgårdsmästaren kommer älska att utforska Skip Hops nya krukväxt-leksak! Inuti krukan gömmer sig en skallra med färgglada kulor som en rolig överraskning att leka titt-ut med.

Mer info om Garden Oasis hittar du här.

Nyhet från Skip Hop – Spark Style!

augusti 2022

Det välkända varumärket Skip Hop, som man främst förknippar med skötväskor,  deras populära Zoo serie och diverse babyprodukter utökar nu med sitt sortiment med en ny kollektion – Spark Style.

Spark Style är en kollektion med en lite tuffare stil, med härliga färger och figurer som tilltalar dagens ”coola kids”. Kollektionen innehåller ryggsäck, mattermos, stålflaska och matlåda i fyra olika designs.

Här hittar du mer information om Spark Style.

Nyheter från Vinter & Bloom!

juni 2022

Den härliga babyfilten Soft Grid har funnits med i flera år och är en av de mest populära filtarna i Vinter & Blooms sortiment. Nu kommer den i fem nya somriga färger; Spring Yellow, Chrystal Pink, Evening Rose, Pearl White och French Lavender.
Soft Grid Gallerfilt i 100% ringspunnen bomull är en underbar filt för babysängen. En gallerfilt i sängen ger ditt barn precis rätt värme. Det speciella gallermönstret bidrar till att ge både isolering och andningsförmåga och blir inte för varm. Gallerfilten passar också bra till barnet i barnvagnen så du enkelt kan anpassa temperaturen.

Här hittar du mer information om Soft grid.

Nyhet från Skip Hop – Explore & More Aktivitetsvagn 4-i-1

mars 2022

Nu kommer Skip Hop med en ny spännande aktivetetsleksak i serien Explore & More!

Aktivitetsvagnen är späckad med över 40 aktiviteter med bl.a. ljus och ljud. Ditt barn kommer lära sig massa nya saker på ett lekfullt sätt. Aktivitetsvagnen växer med barnet och kan användas när barnet sitter och leker, när barnet lär sig gå och som shopping- och dockvagn. Perfekt för att uppmuntra och utveckla balans, finmotorik, låtsaslek och mycket mer. Aktivitetsvagnen kommer att leverera massor av lärande och lek i många år framöver.

Här läser du mer om Explore & More Aktivitetsvagn 4-i-1

Joy EKO – En ny filt från Vinter & Bloom

mars 2022

Nu utökas Vinter & Blooms sortiment med den nya bomullsfilten Joy EKO i tre jordnära färger – Almond Beige, Steel Grey och Warm White. Joy EKO är stickad i underbart mjuk GOTS-certifierad ekologisk ringspunnen bomull. Den slätstickade filten är kantad med ett vackert flätat mönster. Babyfilten kan användas året om både i hemmet och i barnvagnen. Det mjuka bomullsgarnet ger en skön och naturlig känsla.

Läs mer om Joy EKO.