Skip Hop

Skip Hop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York som tillverkar snygga och praktiska skötväskor, babyleksaker, ryggsäckar för barn och mycket annat.

Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hop’s första produkt; den nu klassiska skötväskan Duo. Skip Hop har därefter blivit välkända för sina snygga och praktiska skötväskor och gör nu också mycket fina leksaker och väskor för de minsta.

nyheter från Skip Hop

Nytt babygym Explore & More från Skip Hop

mars 2016

Nu lanserar Skip Hop ett babygym i Explore & More-serien fyllt med roliga dynamiska djurvänner, bland annat en hoande uggla, en musikspelande igelkott och en dansande räv. Babygymmets lekbåge kan placeras i två lägen; uppfälld – för den nyfödda bebisen att upptäcka allt skoj från ryggläge, eller nerfälld – när det är
dags för bebisen att ligga på mage. Det går även att använda lekbågen som ett aktivitetscenter för sittande barn.

Sätt en smartphone i den anpassade fickan på spegelns baksida för att fota eller spela in eller låt en avlägsen familjemedlem ta del av aktiviteterna. Bebisen kommer uppleva att den tittar in i spegeln, inte i en kamera – du kommer att fånga många underbara ögonblick.

Läs mer om Explorer & More Babygym.

Återkallelse av sängmobilen Moonlight & Melodies

december 2015

Sängmobilen Moonlight & Melodies med batchnummer 185509 återkallas nu frivilligt av Skip Hop.

Det har kommit till Skip Hops kännedom att gummibandet på fästanordningen som fäster sängmobilen i spjälsängen kan försvagas med tiden, vilket kan innebära en säkerhetsrisk.

Inga skador eller olyckor har i dagsläget rapporterats. Men om gummibandet i fästanordningen skulle gå sönder finns det en risk att sängmobilen faller ned på spädbarnet i spjälsängen. Återkallelsen genomförs för att förebygga risken för skador.

Eftersom Skip Hop sätter barns säkerhet först väljer de att på eget initiativ frivilligt återkalla alla sängmobiler Moonlight & Melodies med batchnummer 185509. Batchnumret finns angivet på baksidan av sängmobilsfästet under CE märkningen.

Konsumenter uppmanas att ta kontakt med butiken där inköpet har skett för ersättning och kassering av produkten.