Skip Hop

Skip Hop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York som tillverkar snygga och praktiska skötväskor, babyleksaker, ryggsäckar för barn och mycket annat.

Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hop’s första produkt; den nu klassiska skötväskan Duo. Skip Hop har därefter blivit välkända för sina snygga och praktiska skötväskor och gör nu också mycket fina leksaker och väskor för de minsta.

nyheter från Skip Hop

Skip Hop Treetop Friends – nu i ny modern färgställning

maj 2017

Nu utökas succékollektionen Treetop Friends, som tagits fram i samarbete mellan Skip Hop och den svenska grafiska formgivaren och illustratören Sandra Isaksson. Kollektionen kommer nu i en ny modern färgställning – Treetop Friends Pastell. Mjuka, fina pastellfärger som känns helt rätt i tiden och passar in i den skandinaviska inredningsstilen.
Skip Hop har designat hela Treetop Friends-kollektionen utifrån Sandras illustrationer. Sandra är numera bosatt i England, men det är inte svårt att gissa var Sandra hittat sin inspiration, då Treetop Friends onekligen bär drag från de svenska skogarna där hon en gång växte upp.

Se alla produkter i kollektionen Treetop Friends.

Nytänkande Babysitter från Skip Hop

april 2017

Skip Hop har tagit den klassiska babysittern och gett den ett ordentligt lyft! Skip Hop Babysitter har steglöst justerbar höjd och är designad för att din bebis ska kunna bli ännu mer delaktig i familjens stunder.
Den kan användas som en traditionell babysitter på golvnivå, men kan även höjas så att bebisen kan vara med vid exempelvis de gemensamma måltiderna.
Med babysittern får du möjlighet att få saker gjorda medan du har bebisen tryggt inom synhåll. Babyskyddet har ergonomisk sits och en 5-punktssele. Bebisen kan underhållas av den avtagbara mobilen, känna vibrationer samt lyssna på melodier och ljud.

– För bebisar upp till 9 kg
– Vred för att justera höjden steglöst upp till 86 cm
– 5-punktssele
– Lugnande vibrationer, melodier och ljudeffekter med volymkontroll

Läs mer om Skip Hop Babysitter.