Skip Hop

Skip Hop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York som tillverkar snygga och praktiska skötväskor, babyleksaker, ryggsäckar för barn och mycket annat.

Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hop’s första produkt; den nu klassiska skötväskan Duo. Skip Hop har därefter blivit välkända för sina snygga och praktiska skötväskor och gör nu också mycket fina leksaker och väskor för de minsta.

nyheter från Skip Hop

Skip Hop i nytt designarbete med Sandra Isaksson

oktober 2016

Nu lanserar Skip Hop och den kända svenska formgivaren Sandra Isaksson ett nytt designsamarbete. Tillsammans har de skapat ett nytt skogsinspirerat babygym ”Camping Cubs”.
Babygymmet Camping Cubs har skogsinspirerade mönster och strukturer som ger en lekfull campingkänsla. En sida i nät med printat trädmönster förhöjer känslan av friluftsliv, en mjuk björnkudde och en mjuk lekmatta erbjuder flera utvecklande aktiviteter. En lysande eldfluga, en musikspelande tvättbjörn och andra naturvänner hjälper barnet i sin utveckling av sensoriska och motoriska färdigheter.

Läs mer om Camping Cubs babygym.

Skip Hop lanserar ny kollektion – Silver Lining

augusti 2016

Efter regn kommer solsken – Silver Lining-kollektionen med babygym, aktivitetsspegel och barnvagnsleksaker erbjuder fluffig lek i mjuka färger som följer dagens moderna inredningstrender. Detaljer i neon är till för att
stimulera barnets syn. Kollektionen är framtagen för att ge ditt barn en himmelskt kul lekstund.

I kollektionen ingår fem produkter; ett babygym, en aktivitetsspegel och tre olika barnvagnsleksaker. Alla produkter går att använda från att bebisen är nyfödd.

Kolla på alla produkter i Silver Lining kollektionen.