Skip Hop

Skip Hop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York som tillverkar snygga och praktiska skötväskor, babyleksaker, ryggsäckar för barn och mycket annat.

Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hop’s första produkt; den nu klassiska skötväskan Duo. Skip Hop har därefter blivit välkända för sina snygga och praktiska skötväskor och gör nu också mycket fina leksaker och väskor för de minsta.

nyheter från Skip Hop

Smart 3‐i‐1 Aktivitetscenter som växer med ditt barn

februari 2017

Nu lanserar vi  Skip Hop’s unika aktivitetscenter i Explore & More‐serien, designat i samarbete med barnläkare för att stimulera ditt barn i både lek och inlärning. Aktivitetscentret är enkelt att montera med leksaker som kan flyttas runt och placeras på valfri plats runt bordet. Sittdelen kan rotera 360 grader och har elastiskt tyg så att bebisen kan studsa. Bordets fönster låter bebisen se sina fötter medan den leker, vilket främjar den motoriska utvecklingen.

Skip Hops Explore & More Aktivitetscenter är en smart 3‐i‐1‐produkt som kan göras om och anpassas alltefter att ditt barn växer; en modern och mångfacetterad produkt som gör den till en riktig favorit!

Läs mer om Skip Hop 3‐i‐1 Aktivitetscenter

Skip Hop i nytt designarbete med Sandra Isaksson

oktober 2016

Nu lanserar Skip Hop och den kända svenska formgivaren Sandra Isaksson ett nytt designsamarbete. Tillsammans har de skapat ett nytt skogsinspirerat babygym ”Camping Cubs”.
Babygymmet Camping Cubs har skogsinspirerade mönster och strukturer som ger en lekfull campingkänsla. En sida i nät med printat trädmönster förhöjer känslan av friluftsliv, en mjuk björnkudde och en mjuk lekmatta erbjuder flera utvecklande aktiviteter. En lysande eldfluga, en musikspelande tvättbjörn och andra naturvänner hjälper barnet i sin utveckling av sensoriska och motoriska färdigheter.

Läs mer om Camping Cubs babygym.