Skip Hop

Skip Hop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York som tillverkar snygga och praktiska skötväskor, babyleksaker, ryggsäckar för barn och mycket annat.

Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hop’s första produkt; den nu klassiska skötväskan Duo. Skip Hop har därefter blivit välkända för sina snygga och praktiska skötväskor och gör nu också mycket fina leksaker och väskor för de minsta.

nyheter från Skip Hop

Skip Hop lanserar ny kollektion – Silver Lining

augusti 2016

Efter regn kommer solsken – Silver Lining-kollektionen med babygym, aktivitetsspegel och barnvagnsleksaker erbjuder fluffig lek i mjuka färger som följer dagens moderna inredningstrender. Detaljer i neon är till för att
stimulera barnets syn. Kollektionen är framtagen för att ge ditt barn en himmelskt kul lekstund.

I kollektionen ingår fem produkter; ett babygym, en aktivitetsspegel och tre olika barnvagnsleksaker. Alla produkter går att använda från att bebisen är nyfödd.

Kolla på alla produkter i Silver Lining kollektionen.

Nytt babygym Explore & More från Skip Hop

mars 2016

Nu lanserar Skip Hop ett babygym i Explore & More-serien fyllt med roliga dynamiska djurvänner, bland annat en hoande uggla, en musikspelande igelkott och en dansande räv. Babygymmets lekbåge kan placeras i två lägen; uppfälld – för den nyfödda bebisen att upptäcka allt skoj från ryggläge, eller nerfälld – när det är
dags för bebisen att ligga på mage. Det går även att använda lekbågen som ett aktivitetscenter för sittande barn.

Sätt en smartphone i den anpassade fickan på spegelns baksida för att fota eller spela in eller låt en avlägsen familjemedlem ta del av aktiviteterna. Bebisen kommer uppleva att den tittar in i spegeln, inte i en kamera – du kommer att fånga många underbara ögonblick.

Läs mer om Explorer & More Babygym.