Doona

Doona är ett företag med visioner som är hängivna till att förbättra och förenkla för föräldrar och deras bebisar genom innovativa produkter och lösningar.

Doona+ är det första babyskyddet i världen med integrerad vagn.

Doona+ var det första babyskyddet i världen med integrerad vagn. Från mars 2024 är det Doona i, en uppdaterad modell som är aktuell för den europeiska marknaden (I – Size) Doona+ har vunnit priser över hela världen och vann Årets Babyprodukt i Sverige år 2016 i en tävling arrangerad av svenska Lek- och Babybranschen. Juryns motivering löd:
”Doona+ är den ovanligt lyckade sammanslagningen av två väletablerade produkter – barnvagnen och babyskyddet. Med Doona+ behöver babyskyddet aldrig mer bäras, nu kan det rulla fram! Men Doona+ stannar inte där, utan är även testad och godkänd för att användas som babysitter och ombord på flygplanet. Det här är hybriden som är konstruerad för att underlätta livet för den mobila familjen. Doona+ gör att det nyaste tillskottet kan följa med på alla ärenden och slipper flyttas mellan babyskydd och vagn för korta ärenden som en tur till matbutiken eller vid hämtning av storasyskon.”

“Doona’s resa började med min önskan om att skapa en säker och enkel tillvaro för det käraste jag hade – min nyfödda dotter Danielle “Doona”. Min fru och jag kände ett behov av att spendera så mycket kvalitetstid som möjligt med henne och vi tog henne med oss vart vi än skulle. Det var viktigt för oss att hon var säker, men det dagliga växlandet mellan babyskydd och vagn var irriterande.” – Yoav Mazar, Grundare

nyheter från Doona

Doona i

januari 2024

”Från babyskydd till barnvagn på några sekunder”

2016 lanserades Doona+ som under åren har fått en mängd utmärkelser för dess innovativa design och mångsidighet. Nu lanseras Doona i – anpassad till i-size standarden R-129 och med en rad förbättringar för att tillgodose önskemål från tusentals användare världen över.
Doona i – ett helintegrerat resesystem som gör att du kan skifta från babyskydd till barnvagn på några sekunder. Genom en enkel knapptryckning fälls hjulen ut och babyskyddet går att köra.
Doona i erbjuder en smidig lösning som gör att föräldrar inte längre behöver bära på tunga babyskydd. Samtidigt frigörs utrymme i bilens bagageutrymme då man inte alltid behöver eller vill ta med sig barnvagnen. Den smarta och snygga designen gör att du enkelt kan navigera på gatorna utan att störa ditt sovande barn när du hoppar in i bilen, reser med buss eller går i trappor. Det revolutionerande babyskyddet ger en säker och praktisk lösning både i och utanför bilen.
Doona i är den enda bilbarnstolen som har testats och certifierats både som ett babyskydd och en barnvagn vilket ger en hög säkerhet för ditt barn i alla lägen.
Donna i babyskydd monteras med Isofixbas eller med bilens säkerhetsbälte. Doona i babyskydd är endast avsedd för bakåtvänd montering i bil.

Mer info om Doona i hittar ni här

Liki S1 – världens mest kompakta hopfällbara trehjuling

maj 2019

Det här är Liki S1 Trehjuling från Doona, världens mest kompakta hopfällbara trehjuling!

Liki S1 är utformad för att växa med ditt barn och kan användas från ca 10 månader och upp till ca 3 år. Liki S1 har 4 olika körlägen som följer ditt barns utveckling.

Med ett knapptryck fäller du på några sekunder ihop din Liki S1, trehjulingen blir på så vis lätt att bära i bärhandtaget, packa in i bilen eller t.o.m. ta med ombord på flyget.

Läs mer om Like S1.

!slideshow_deploy!