Doona – från babyskydd till vagn på några sekunder.

Simple Parenting är ett företag med visioner som är hängivna till att förbättra och förenkla för föräldrar och deras bebisar genom innovativa produkter och lösningar.

Doona+ är Simple Parentings första produkt.

nyheter från Doona

Doona+ är Årets Babyprodukt 2016 i kategorin Barn på väg

november 2016

Vi är jätteglada att Doona+ har utsetts till ’Årets babyprodukt 2016’ i kategorin ’Barn på väg’. Årets babyprodukt koras varje år av en oberoende jury på uppdrag av branschorganisation Lek- och Babybranschen.

Juryns motivering:
”Doona+ är den ovanligt lyckade sammanslagningen av två väletablerade produkter – barnvagnen och babyskyddet. Med Doona+ behöver babyskyddet aldrig mer bäras, nu kan det rulla fram! Men Doona+ stannar inte där, utan är även testad och godkänd för att användas som babysitter och ombord på flygplanet. Det här är hybriden som är konstruerad för att underlätta livet för den mobila familjen. Doona+ gör att det nyaste tillskottet kan följa med på alla ärenden och slipper flyttas mellan babyskydd och vagn för korta ärenden som en tur till matbutiken eller vid hämtning av storasyskon.”

Om Doona+ babyskydd
Doona+ är det första babyskyddet i världen med integrerad vagn. Genom en enkel knapptryckning fälls hjulen ut och babyskyddet går att köra. Donna+ är den enda babyskydd-och-vagn-produkten som uppfyller alla högt ställda säkerhetskrav och regelverk. Babyskyddet är designat för att ge föräldrar en säker och praktisk lösning både i och utanför bilen. Design, kvalitet och funktion finns in i minsta detalj för att ge en så
smidig upplevelse som möjligt.

Årets Babyprodukt 2016
Det är branschorganisation Lek- och Babybranschen som utser Årets Babyprodukt. 27 produkter deltog i tävlingen vars kriterier är att produkten ska ha lanserats i Sverige under aktuellt år, innehålla en avsevärd förändring mot tidigare versioner, uppfylla gällande säkerhetsnormer och ha ett nyhetsvärde.
Läs mer på www.leksaksbranschen.se.

Doona+ världens första babyskydd med integrerad vagn

maj 2016

Nu lanserar vi Doona+, det första babyskyddet i världen med integrerad vagn.

Genom en enkel knapptryckning fälls hjulen ut och babyskyddet går att köra. Donna+ är den enda babyskydd-och-vagn-produkten som uppfyller alla högt ställda säkerhetskrav och regelverk. Babyskyddet är designat för att ge föräldrar en säker och praktisk lösning både i och utanför bilen. Design, kvalitet och funktion finns in i minsta detalj för att ge en så smidig upplevelse som möjligt.

Doona+ babyskydd erbjuder en smidig lösning som gör att föräldrar inte längre behöver bära på tunga babyskydd och samtidigt frigör utrymme i bilens bagageutrymme.

För att underlätta ytterligare i snabba och enkla förflyttningar finns även ett helt sortiment med anpassade tillbehör och skötväskor som underlättar i vardagen.

Läs mer om Doona+ babyskydd .