Vinter & Bloom

Vinter & Bloom är ett svenskt varumärke inom babytextilier som är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design. Genom våra ekologiska filtar, Oeko‐Tex och GOTS- certifierade textilier och inredningsprodukter vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen.

Miljö är en viktig fråga för oss och vi har därför valt att plocka bort onödiga plaster i förpackningar och emballage i våra produkter.

nyheter från Vinter & Bloom

Nordic Leaf från Vinter & Bloom utökas

juni 2020

Nu utökas den populära kollektionen Nordic Leaf från Vinter & Bloom med fler fina produkter.

Bumper Buddy är en mysig och lång sovorm med flera användningsområden. Kan med fördel användas redan när du är gravid som en avlastande kudde i sängen, amningskudde eller som stöd vid flaskmatning.

I mjuk bomullsfrotté kommer nu denna Badponcho som passar perfekt efter ett kvällsbad eller för en dag i havet eller badhuset. Den rymliga storleken skapar en trygg känsla och de söta öronen på luvan blir ditt barn om möjligt, ännu sötare!

Ser alla produkter i Nordic Leaf kollektionen.

Ny Cuddly färger från Vinter & Bloom

november 2019

Nu kommer tre underbara nya färger till den populära Cuddly filten, färgerna Pecan Pie, Dusty Rose och Storm Blue.

Cuddly är en varm och mjuk första filt som ger en känsla av trygghet. Med filten Cuddly kan ditt barn sova varmt och mysigt i sin säng eller barnvagn. Cuddly har en hästskostickad framsida och en baksida av mjuk korallfleece.

Se alla Cuddly färgerna.

!slideshow_deploy!