Vinter & Bloom

Vinter & Bloom är ett svenskt varumärke inom babytextilier som är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design. Genom våra ekologiska filtar, Oeko‐Tex och GOTS- certifierade textilier och inredningsprodukter vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen.

Miljö är en viktig fråga för oss och vi har därför valt att plocka bort onödiga plaster i förpackningar och emballage i våra produkter.

nyheter från Vinter & Bloom

Nya färger på populära Cuddly Babyfilt från Vinter & Blom

november 2021

Det svenska varumärket Vinter & Bloom är mest känt för sina babyfiltar, men erbjuder också ett stort sortiment inom textiler av olika slag till babyn såsom amningskuddar, skötbäddar, badcaper, baby sleep nest m.m. Den härliga babyfilten Cuddly har funnits med i flera år och är en av de mest populära fitarna i sortimentet. Nu kommer den i tre nya höstiga färger; Green Melange, Grey Melange och Beige Melange.

Med filten Cuddly från Vinter & Bloom, kan ditt barn sova varmt och mysigt i sin säng eller barnvagn. Cuddly har en hästskostickad framsida och en baksida av mjuk korallfleece.

Läs mer om Vinter & Bloom Cuddly Babyfilt.

Nordic Leaf från Vinter & Bloom utökas

juni 2020

Nu utökas den populära kollektionen Nordic Leaf från Vinter & Bloom med fler fina produkter.

Bumper Buddy är en mysig och lång sovorm med flera användningsområden. Kan med fördel användas redan när du är gravid som en avlastande kudde i sängen, amningskudde eller som stöd vid flaskmatning.

I mjuk bomullsfrotté kommer nu denna Badponcho som passar perfekt efter ett kvällsbad eller för en dag i havet eller badhuset. Den rymliga storleken skapar en trygg känsla och de söta öronen på luvan blir ditt barn om möjligt, ännu sötare!

Ser alla produkter i Nordic Leaf kollektionen.

!slideshow_deploy!