Vinter & Bloom

Vinter & Bloom är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design. Genom våra ekologiska filtar, Oeko‐Tex textilier och inredningsprodukter vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen med dig och dina närmaste.

nyheter från Vinter & Bloom

Vinter & Bloom utökar Gingham-kollektionen

mars 2017

Nu utökar Vinter & Bloom sin Gingham-kollektion till fem produkter med ett Baby Sleep Nest och en amningskudde i två stilrena färger, Slate Grey och Pink Rose.

Baby Sleep Nest
Baby Sleep Nest är en mjuk och skön bädd där din bebis kan sova skönt den första tiden. En mjuk vaddering gör att din bebis ligger tryggt och bekvämt.
Baby Sleep Nest öppnas och stängs enkelt med hjälp av knytbanden och kan även användas som en insats i spjälsängen eller barnvagnen.
Läs mer om Baby Sleep Nest.

Amningskudde
Amningskudden ger både dig och din bebis ett skönt stöd för att underlätta vid amning eller flaskmatning. Med kudden kan barnet positioneras för att komma på en lämplig höjd. Kudden kan också användas som ett sovstöd innan förlossningen när det är svårt att hitta sovställningar som fungerar. Den passar även som stöd till små bebisar som inte har lärt sig att sitta än.
Läs mer om Amningskudde.

Gingham-kollektionen ger med sina tidlösa och stilrena mönster en charmig känsla som passar i alla hem. Hela Gingham-kollektionen är Oeko-Tex®-certifierad, liksom många andra produkter i Vinter & Blooms sortiment.

Forest Friends – ny kollektion från Vinter & Bloom

januari 2017

Nu är den äntligen här! Vinter & Blooms nya kollektion Forest Friends bjuder in skogens vänner i ditt barns rum.
Kollektionen är inspirerad av den rofyllda skandinaviska skogen, där djur möts och leker i vacker natur. Här får ditt barn utrymme för utvecklande lek och söta drömmar.
I kollektionen finns bland annat bäddset för spjälsäng och vagn/vagga, spjälskydd, skötbädd, flaggspel, lekmatta, sängmobil, förvaringskorg och babyfiltar, se ett urval här nedan. Produkterna är Oeko-Tex®-certifierade och innehåller inga skadliga ämnen för babyns ömtåliga hud.
En härlig blandning av harmoniska färger och stilrena tryck och applikationer med vackra och välbekanta natur- och djurmönster.

Läs mer om Vinter & Bloom Forest Friends.