Vinter & Bloom

Vinter & Bloom är ett svenskt varumärke inom babytextilier som är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design. Genom våra ekologiska filtar, Oeko‐Tex och GOTS- certifierade textilier och inredningsprodukter vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen.

Miljö är en viktig fråga för oss och vi har därför valt att plocka bort onödiga plaster i förpackningar och emballage i våra produkter.

nyheter från Vinter & Bloom

Vinter & Bloom – Northern Lights kollektion i GOTS

december 2018

Norrskenet dansar fram över den nattsvarta himlen och sprider sin magi över oss. Norrskenet samsas med stjärnbilder som var och en berättar sin egen historia. Northern Lights kollektion från Vinter & Bloom har glittriga stjärntecken som sätter fart på fantasin och skapar magi för små stjärnor.

Kollektionen är i GOTS-certifierad ekologisk bomull. Produkterna har testats för att säkerställa att alla delar, t.ex. tyg, trådar och knappar är GOTS-certifierade.

Läs mer om kollektionen Northern Lights.

Vinter & Bloom – ny kollektion Chic

september 2018

Chic betyder snygg, smart och sofistikerad och Vinter & Bloom fångar verkligen upp dessa kvaliteter i den nya Chic-kollektionen.

Produkterna i Chic kollektionen är i genomtänkta material av hög kvalitet och med en känsla av lyx man inte vill vara utan. Att färgerna är sobra och stilrena och att designen är skandinavisk gör denna kollektion värt namnet Chic.

Kollektionen Chic är Oeko-Tex certifierad vilket betyder att produkterna är helt fria från ämnen som är skadliga för barns hud och hälsa.

Läs mer om Chic kollektionen.