Vinter & Bloom

Vinter & Bloom är ett svenskt varumärke inom babytextilier som är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design. Genom våra ekologiska filtar, Oeko‐Tex och GOTS- certifierade textilier och inredningsprodukter vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen.

Miljö är en viktig fråga för oss och vi har därför valt att plocka bort onödiga plaster i förpackningar och emballage i våra produkter.

nyheter från Vinter & Bloom

meadow

mars 2023

Nu lanserar Vinter & Bloom en helt ny kollektion – Meadow.

Meadow-kollektionen från Vinter & Bloom är inspirerad av naturen och lyckan i livet, vilket fyrklövern är en vacker symbol för. Mönstret är designat av illustratören HC Nilsson. ”Meadow står för lycka, för vår svenska natur och för allt det vackra i naturen under sommaren.” Det ekologiska bomulls- och linnetyget är noga utvalt för att förstärka det naturliga. Tanken är att Meadow-kollektionen ska vara tidlös, hållbar och att mönstret ska leva länge.

Hela kollektionen hittar ni här.

Ny filt från Vinter & Bloom!

oktober 2022

Den härliga babyfilten Cuddly har funnits med i flera år och är en av de mest populära fitarna i sortimentet. Nu kommer en ny ekologisk variant – Cotton Cuddly EKO

Cotton Cuddly EKO är en klassisk hästskostickad babyfilt med baksida i plysch, en varm och mjuk första filt som ger en känsla av trygghet. Med Cotton Cuddly EKO kan ditt barn sova varmt och mysigt i sin säng eller barnvagn.

Cotton Cuddly EKO kommer i två färger, ”Misty Grey” och ”Warm White”

Här hittar du mer information om Cotton Cyddly EKO.

!slideshow_deploy!