Vinter & Bloom

Vinter & Bloom är ett svenskt varumärke inom babytextilier som är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design. Genom våra ekologiska filtar, Oeko‐Tex och GOTS- certifierade textilier och inredningsprodukter vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen.

Miljö är en viktig fråga för oss och vi har därför valt att plocka bort onödiga plaster i förpackningar och emballage i våra produkter.

nyheter från Vinter & Bloom

Nyheter från Vinter & Bloom!

juni 2022

Den härliga babyfilten Soft Grid har funnits med i flera år och är en av de mest populära filtarna i Vinter & Blooms sortiment. Nu kommer den i fem nya somriga färger; Spring Yellow, Chrystal Pink, Evening Rose, Pearl White och French Lavender.
Soft Grid Gallerfilt i 100% ringspunnen bomull är en underbar filt för babysängen. En gallerfilt i sängen ger ditt barn precis rätt värme. Det speciella gallermönstret bidrar till att ge både isolering och andningsförmåga och blir inte för varm. Gallerfilten passar också bra till barnet i barnvagnen så du enkelt kan anpassa temperaturen.

Här hittar du mer information om Soft grid.

Joy EKO – En ny filt från Vinter & Bloom

mars 2022

Nu utökas Vinter & Blooms sortiment med den nya bomullsfilten Joy EKO i tre jordnära färger – Almond Beige, Steel Grey och Warm White. Joy EKO är stickad i underbart mjuk GOTS-certifierad ekologisk ringspunnen bomull. Den slätstickade filten är kantad med ett vackert flätat mönster. Babyfilten kan användas året om både i hemmet och i barnvagnen. Det mjuka bomullsgarnet ger en skön och naturlig känsla.

Läs mer om Joy EKO.

!slideshow_deploy!