Vinter & Bloom

Vinter & Bloom är ett svenskt varumärke inom babytextilier som är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design. Genom våra ekologiska filtar, Oeko‐Tex och GOTS- certifierade textilier och inredningsprodukter vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen.

Miljö är en viktig fråga för oss och vi har därför valt att plocka bort onödiga plaster i förpackningar och emballage i våra produkter.

nyheter från Vinter & Bloom

Ny filt från Vinter & Bloom!

oktober 2022

Den härliga babyfilten Cuddly har funnits med i flera år och är en av de mest populära fitarna i sortimentet. Nu kommer en ny ekologisk variant – Cotton Cuddly EKO

Cotton Cuddly EKO är en klassisk hästskostickad babyfilt med baksida i plysch, en varm och mjuk första filt som ger en känsla av trygghet. Med Cotton Cuddly EKO kan ditt barn sova varmt och mysigt i sin säng eller barnvagn.

Cotton Cuddly EKO kommer i två färger, ”Misty Grey” och ”Warm White”

Här hittar du mer information om Cotton Cyddly EKO.

Nyheter från Vinter & Bloom!

juni 2022

Den härliga babyfilten Soft Grid har funnits med i flera år och är en av de mest populära filtarna i Vinter & Blooms sortiment. Nu kommer den i fem nya somriga färger; Spring Yellow, Chrystal Pink, Evening Rose, Pearl White och French Lavender.
Soft Grid Gallerfilt i 100% ringspunnen bomull är en underbar filt för babysängen. En gallerfilt i sängen ger ditt barn precis rätt värme. Det speciella gallermönstret bidrar till att ge både isolering och andningsförmåga och blir inte för varm. Gallerfilten passar också bra till barnet i barnvagnen så du enkelt kan anpassa temperaturen.

Här hittar du mer information om Soft grid.

!slideshow_deploy!