Vinter & Bloom

Vinter & Bloom är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design. Genom våra ekologiska filtar, Oeko‐Tex textilier och inredningsprodukter vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen med dig och dina närmaste.

nyheter från Vinter & Bloom

Vinter & Bloom – ny kollektion Chic

september 2018

Chic betyder snygg, smart och sofistikerad och Vinter & Bloom fångar verkligen upp dessa kvaliteter i den nya Chic-kollektionen.

Produkterna i Chic kollektionen är i genomtänkta material av hög kvalitet och med en känsla av lyx man inte vill vara utan. Att färgerna är sobra och stilrena och att designen är skandinavisk gör denna kollektion värt namnet Chic.

Kollektionen Chic är Oeko-Tex certifierad vilket betyder att produkterna är helt fria från ämnen som är skadliga för barns hud och hälsa.

Läs mer om Chic kollektionen.

Vinter & Bloom – ny kollektion Nordic Leaf

juni 2018

Nordic Leaf från Vinter & Bloom är lyckan som sprids i luften när trädens löv börjar växa om våren, som ett löfte om att sommaren är runt hörnet. Nordic Leaf är inspirerad av naturens skönhet och de skira vårlöven är en symbol för livet. Det firar vi med denna kollektion – livets glädje – Nordic Leaf.

Läs mer om Nordic Leaf.