MiaMily

MiaMily startades av Alessandro och Cecilia  som ville ha en bra bärsele att kunna använda oavsett om de var hemma i Schweiz eller reste runt om i världen. Som föräldrar till tre barn vílle de förenkla sina fartfyllda liv och att hitta sätt att minimera onödiga begränsningar som kan följa med föräldraskapet. Då skapade de HIPSTER PLUS – en 3D bärsele som är enkel och skön att bära, har många funktioner och kan användas  från att barnet är nyfött till barnet är ca 4 år.

nyheter från MiaMily

Amvina lanserar nytt varumärke – MiaMily

augusti 2021

MiaMily är ett helt nytt varumärke på den nordiska marknaden. Företaget startades av Alessandro och Cecilia som ville ha en bra bärsele att kunna använda oavsett om de var hemma i Schweiz eller reste runt om i världen. Som föräldrar till tre barn vílle de förenkla sina fartfyllda liv och att hitta sätt att minimera onödiga begränsningar som kan följa med föräldraskapet. De skapade HIPSTER™ Plus, en 3D bärsele som är enkel och skön att bära, har många funktioner och kan användas från att barnet är nyfött till barnet är ca 4 år.

Amvina AB är distributör för MiaMily på den skandinaviska marknaden. MiaMily finns ute i handeln under i september 2021.

Läs mer om MiaMily.

!slideshow_deploy!