Nattou

Belgiska Nattou har designat gosedjur och babyprodukter sedan 1988. Nattous produkter är av hög kvalitet med väl genomarbetade detaljer med tydliga kontraster, färgval och mönster som är framtagna utifrån det lilla barnets behov.

Alla material är omsorgsfullt utvalda för att ge mjuka, säkra och hållbara gosedjur och babyprodukter som är testade enligt europeisk standard. Allt för att ge ditt barn en tålig och säker vän som kan följa med år efter år under hela småbarnstiden.

I designprocessen skapas en lekkamrat som kommer till liv i varje karaktär. Designern börjar med att  föreställa sig de olika karaktärernas personlighet och vad de tycker om, hon ser dem som små barn som leker, dansar, sover och umgås med sina vänner – ja, precis så som våra barn gör. Här lämnas inget åt slumpen, alla karaktärer har ett genuint glatt och vänligt ansiktsuttryck för att ditt barn alltid ska möta en glad och mjuk vän.

Varje kollektion har unika karaktärer som innehåller två eller flera vänner att välja mellan.

nyheter från Nattou

Buddiezzz Snutte Gelpack – kan användas som smärtlindring

mars 2019

Nattou Buddiezzz Snutte Gelpack är en omtänksam liten vän som kan användas som smärtlindring och avslappning för ditt barn. Kroppen har en gelékudde som hjälper till att lindra vid t.ex. magont, feber eller insektsbett.

VARM: Värme lindrar bl.a. magont och ger ditt barn en varm och trygg känsla. Värme ökar blodcirkulationen och har en muskelavslappnande effekt.

KALL: Kyla lindrar bl.a. feber, insektsbett, svullnader och solsveda.

Läs mer om Buddiezzz Snutte Gelpack.

Fanny & Oscar – ny kollektion från Nattou

januari 2019

Belgiska gosedjurs- och babyproduktstillverkaren Nattou lanserar nu en kollektion med de nya karaktärerna rådjuret Fanny och räven Oscar. Produkterna är av hög kvalitet och har genomarbetade detaljer med tydliga kontraster, färgval och mönster som är framtagna utifrån det lilla barnets behov.

Alla produkter i kollektionen är i mjuk plysch med välsydda detaljer och alla figurer har glada leenden och vänliga ögon. Här får barnet upplevelsen av olika kontraster i både färger, detaljer och material.

Nattou har designat gosedjur och babyprodukter sedan 1988 och alla material är omsorgsfullt utvalda för att ge mjuka, säkra och hållbara produkter som är testade enligt europeisk standard. Allt för att ge barnet en tålig och säker vän som kan följa med år efter år under hela småbarnstiden.

Läs mer om Fanny & Oscar.