Nattou

Belgiska Nattou har designat gosedjur och babyprodukter sedan 1988. Nattous produkter är av hög kvalitet med väl genomarbetade detaljer med tydliga kontraster, färgval och mönster som är framtagna utifrån det lilla barnets behov.

Alla material är omsorgsfullt utvalda för att ge mjuka, säkra och hållbara gosedjur och babyprodukter som är testade enligt europeisk standard. Allt för att ge ditt barn en tålig och säker vän som kan följa med år efter år under hela småbarnstiden.

I designprocessen skapas en lekkamrat som kommer till liv i varje karaktär. Designern börjar med att  föreställa sig de olika karaktärernas personlighet och vad de tycker om, hon ser dem som små barn som leker, dansar, sover och umgås med sina vänner – ja, precis så som våra barn gör. Här lämnas inget åt slumpen, alla karaktärer har ett genuint glatt och vänligt ansiktsuttryck för att ditt barn alltid ska möta en glad och mjuk vän.

Varje kollektion har unika karaktärer som innehåller två eller flera vänner att välja mellan.

nyheter från Nattou

Lapidou Gosedjur Bläckfisk från Nattou

oktober 2018

Nattous söta Gosedjur Bläckfisk i Lapidou kollektionen, är speciellt utformad för den naturliga gripreflexen hos nyfödda barn. Bläckfiskens åtta armar har en tvinnad form liknande navelsträngen och påminner om tryggheten i livmodern.

Bläckfisken är tillverkad i supermjuk plysch och har vänliga ögon. Finns som både gosedjur och speldosa.

Läs mer om Nattou Lapidou.

Ny kollektion från Nattou – Loulou, Léa & Hippolyte

augusti 2017

Nu kommer finns den nya kollektionen Loulou, Léa & Hippolyte från Nattou ute i butikerna.

Loulou, Léa & Hippolyte är tre busiga gosiga små djur. Vem av dem kan bli ditt barns första och trognaste vän?

Läs mer om Loulou, Léa & Hippolyte.