Skip Hop

Allt vi gör på Skip Hop är ett arbete fyllt av kärlek. Från födelsen av ett koncept till den färdiga idén vårdar vi våra produkter i varje steg och vår passion lyser igenom i allt vi gör. Som föräldrar själva är produktsäkerheten alltid i fokus.
Vårt hjärta finns i New York City där vi har tillgång till de senaste trenderna inom kultur och livsstil. Vi är stolta över att våra produkter kontinuerligt vinner de högsta utmärkelserna i vår bransch.

nyheter från Skip Hop

Återkallelse av Skip Hop Silver Lining Babygym

februari 2023

Skip Hop återkallar Silver Lining Babygym  art nr 22033-7 Skip Hops art nr 307150

Regndropparna på leksaksmolnet tillhörande Silver Lining Babygym kan lossna från banden och då utgöra KVÄVNINGSRISK om ett barn stoppar dem i munnen. Inga skador har rapporterats i nuläget.

Vi ber våra återförsäljare att ta bort Silver Lining Babygym från försäljning och kontakta oss för mer information.

Konsumenter uppmanas att ta bort leksaksmolnet från babygymmet och klippa av regndropparna. Regndropparna ska kasseras och molnet kan sedan sättas tillbaka på babygymmet. Återkallelsen gäller endast regndropparna.

Önskar du få ett nytt moln, maila ett foto på leksaksmolnet med avklippta regndroppar och ange namn, adress och mobilnummer till kundtjanst@amvina.se så skickar vi ett ersättningsmoln till er.

Läs mer här

 

 

 

Nya nattlampor från Skip Hop

januari 2023

Succulent Glow Nattlampa med gråtsensor
Denna nattlampa är både dekorativ och utrustad med flera olika funktioner som ljus, ljud och rumstermometer. Nattlampan kan spela åtta melodier och lugnande ljud och kan aktiveras igen av att barnet gråter. Du kan även spela in din egen röst som extra tröst för barnet. Läs mer här

Speldosa & Nattlampa ”Ekollon”
En portabel liten nattlampa i form av ett ekollon gör insomningen enkel både hemma och på resa. Nattlampan lyser med ett mjukt sken och spelar tio lugnande melodier och stillsamma ljud. Läs mer här

Beary Cute Nattlampa
Denna söta nattlampa i form av en björn skapar trygghet och uppmuntrar barnet att sova själv. Nattlampan har ett handtag som är greppvänligt för små händer och lyser med en LED-lampa som inte blir varm. Läs mer här

!slideshow_deploy!