Skip Hop

Allt vi gör på Skip Hop är ett arbete fyllt av kärlek. Från födelsen av ett koncept till den färdiga idén vårdar vi våra produkter i varje steg och vår passion lyser igenom i allt vi gör. Som föräldrar själva är produktsäkerheten alltid i fokus.
Vårt hjärta finns i New York City där vi har tillgång till de senaste trenderna inom kultur och livsstil. Vi är stolta över att våra produkter kontinuerligt vinner de högsta utmärkelserna i vår bransch.

nyheter från Skip Hop

Skip Hop Skötväska Forma Ryggsäck

april 2021

Det välkända varumärket Skip Hop, som man främst förknippar med skötväskor och babyleksaker, lanserar nu nya färger på Forma Ryggsäck. Forma är en av de ryggsäcksmodeller i det stora sortimentet inom skötväskor som Skip Hop erbjuder.
Skip Hop Forma – den lätta, quiltade skötväskan i ryggsäcksmodell erbjuder ett enkelt sätt att kunna få med sig sin packning till barnet. Det är skönt och praktiskt med en ryggsäck eftersom man då har båda händerna fria och det är extra bra när man bär barnet i sele eller i sjal. Den rymliga skötväskan passar för hela babytiden och även senare som fritid- och arbetsväska. Den extra breda öppningen gör det enkelt att hitta
snabbt det som behövs.

Läs mer om Skip Hop Forma.

Ny kollektion ABC & Me från Skip Hop

september 2020

Skip Hop lanserar en ny färgglad kollektion, ABC & Me. Med sina fina färger, utvalda djur och kreativa leksaker är produkterna i ABC & Me-kollektionen en garanterad succé hos de minsta barnen. Varje bokstav hör ihop med ett djur som uppmuntrar till utveckling och lärande av språk och tal.

– ABC & Me Babygym – Introducera det lilla barnet för alfabet genom lek – från A till Z
– ABC & Me Stapelklossar – A för Avokado, B för Ballong! ABC & Me Stapelklossar erbjuder flera sätt att leka och lära
– ABC & Me Aktivitetsleksak ”Zebra” – Denna zebra står sällan still!
– ABC & Me Barnvagnsleksak – Passar både för hemmalek och på promenaden

Läs mer om Skip Hop ABC & Me.

!slideshow_deploy!