Skip Hop

Skip Hop började i början av 2000-talet att skapa sin första produkt; den nu klassiska skötväskan Duo.

Skip Hop har därefter blivit kända över hela världen för sina snygga och praktiska skötväskor och har expanderat till att även ha fina leksaker, babysitter, hoppgunga, ryggsäckar och andra spännande produkter för små barn.

nyheter från Skip Hop

Ny kollektion Farmstand från Skip Hop

november 2018

Från Skip Hop kommer den nya kollektionen Farmstand, uppmuntrar barnen att leka med maten! Ett färgglatt trädgårdsland med grönsaker, frukter, små djur och siffror som fångar barnets uppmärksamhet.

Läs mer om Farmstand.

Explore & More Hoppgunga – underhåller och uppmuntrar

februari 2018

Explore & More Hoppgunga från Skip Hop är en aktivitetsgunga som underhåller och uppmuntrar din bebis med hjälp av ljus och musik. Hoppgungan räknar alla hopp och varje gång din bebis passerar 100 hopp, får hen applåder och färgglada lampor.

Sittdelen kan rotera 360 grader så att den bebis kan snurra i alla riktningar för att utforska sin omgivning. Det lysande molnet spelar musik och har fyra ljudeffekter. De interaktiva leksakerna placeras runt kanten och uppmuntrar till utveckling och ger en lärande lekstund. Leksakerna är i klara färger som fångar ögat och håller bebisen intresserad under en lång stund. När lekstunden är över fäller du enkelt ihop hoppgungan för smidig förvaring.

Läs mer om Explore & More Hoppgunga.