Skip Hop

Allt vi gör på Skip Hop är ett arbete fyllt av kärlek. Från födelsen av ett koncept till den färdiga idén vårdar vi våra produkter i varje steg och vår passion lyser igenom i allt vi gör. Som föräldrar själva är produktsäkerheten alltid i fokus.
Vårt hjärta finns i New York City där vi har tillgång till de senaste trenderna inom kultur och livsstil. Vi är stolta över att våra produkter kontinuerligt vinner de högsta utmärkelserna i vår bransch.

nyheter från Skip Hop

Nyhet från Skip Hop – Explore & More Aktivitetsvagn 4-i-1

mars 2022

Nu kommer Skip Hop med en ny spännande aktivetetsleksak i serien Explore & More!

Aktivitetsvagnen är späckad med över 40 aktiviteter med bl.a. ljus och ljud. Ditt barn kommer lära sig massa nya saker på ett lekfullt sätt. Aktivitetsvagnen växer med barnet och kan användas när barnet sitter och leker, när barnet lär sig gå och som shopping- och dockvagn. Perfekt för att uppmuntra och utveckla balans, finmotorik, låtsaslek och mycket mer. Aktivitetsvagnen kommer att leverera massor av lärande och lek i många år framöver.

Här läser du mer om Explore & More Aktivitetsvagn 4-i-1

Skip Hop Skötväska Forma Ryggsäck

april 2021

Det välkända varumärket Skip Hop, som man främst förknippar med skötväskor och babyleksaker, lanserar nu nya färger på Forma Ryggsäck. Forma är en av de ryggsäcksmodeller i det stora sortimentet inom skötväskor som Skip Hop erbjuder.
Skip Hop Forma – den lätta, quiltade skötväskan i ryggsäcksmodell erbjuder ett enkelt sätt att kunna få med sig sin packning till barnet. Det är skönt och praktiskt med en ryggsäck eftersom man då har båda händerna fria och det är extra bra när man bär barnet i sele eller i sjal. Den rymliga skötväskan passar för hela babytiden och även senare som fritid- och arbetsväska. Den extra breda öppningen gör det enkelt att hitta
snabbt det som behövs.

Läs mer om Skip Hop Forma.

!slideshow_deploy!