Skip Hop

Allt vi gör på Skip Hop är ett arbete fyllt av kärlek. Från födelsen av ett koncept till den färdiga idén vårdar vi våra produkter i varje steg och vår passion lyser igenom i allt vi gör. Som föräldrar själva är produktsäkerheten alltid i fokus.
Vårt hjärta finns i New York City där vi har tillgång till de senaste trenderna inom kultur och livsstil. Vi är stolta över att våra produkter kontinuerligt vinner de högsta utmärkelserna i vår bransch.

nyheter från Skip Hop

Stroll & Connect – ultimata barnvagnstillbehör

februari 2020

Skip Hop Stroll & Connect är barnvagnstillbehör med både kvalité och design i fokus som underlättar när du har många saker att hålla reda på.

För den törstige finns mugghållaren, för den shoppingsugne finns barnvagnskroken och för den som använder mobilen ofta finns mobilhållaren.

Alla passar till samma fäste och kan monteras på de flesta barnvagnar
och kundvagnar på marknaden. Dessutom kan du enkelt anpassa vinkeln för just din vagn och ditt användningsområde.

Läs mer om Stroll & Connect.

Skip Hop Easy Matserie – förenklar matstunden

januari 2020

När bebisen är ett halvår är det dags att börja ge de första smakportionerna. Det är en härlig upplevelse, men kan också bli väldigt kladdigt. Easy Matserie från Skip Hop förenklar matstunden för dig och ditt barn, var ni än är. Med genomtänkta produkter och smarta lösningar kan du ge ditt barn en lugn stund och själv slipper du tänka på detaljerna, det har Skip Hop redan gjort åt dig!

Upptäck de ergonomiskt greppvänliga skålarna, matningsskedar, frysbara portionsformar, smarta reseskedar, reseskålar och mycket mer. Förvara mat eller pulver i praktiska behållare, matpressen där du själv bestämmer matens storlek eller varför inte den platsbesparande brickan med förvaringsburkar till kylen eller frysen.

Läs mer om Easy matserie.