Skip Hop

Allt vi gör på Skip Hop är ett arbete fyllt av kärlek. Från födelsen av ett koncept till den färdiga idén vårdar vi våra produkter i varje steg och vår passion lyser igenom i allt vi gör. Som föräldrar själva är produktsäkerheten alltid i fokus.
Vårt hjärta finns i New York City där vi har tillgång till de senaste trenderna inom kultur och livsstil. Vi är stolta över att våra produkter kontinuerligt vinner de högsta utmärkelserna i vår bransch.

nyheter från Skip Hop

Greenwich Hip Pack – 90-talstrenden är tillbaka!

april 2019

90-talstrenden är tillbaka! Skip Hop Greenwich Hip Pack är en modern uppdatering av 90-talets omåttligt populära magväska. Den är inte bara en snygg accessoar till din outfit, den är även praktisk.

Greenwich Hip Pack har justerbara band och kan bäras på tre sätt: som magväska, axelväska eller handledsväska.

Lättskött konstläder och matta gulddetaljer gör Greenwich Hip Pack till din nya favorit-accessoar.

Läs mer om Greenwich Hip Pack.

Playview Lekhage – en säker plats där man kan leka tryggt

mars 2019

Playview Lekhage från Skip Hop är en snygg och rymlig, fristående lekplats med en dörr som enkelt öppnas av en vuxen, en barnsäker plats där barnet inte kommer till skada och kan leka tryggt.

Dörren har en röd indikator som visar när den är öppen. Lekhagens sex sektioner har en robust stålram klädd med en transparent tygpanel, så att du alltid kan se ditt barn från alla håll.

Läs mer om Playview Lekhage.