Skip Hop

Allt vi gör på Skip Hop är ett arbete fyllt av kärlek. Från födelsen av ett koncept till den färdiga idén vårdar vi våra produkter i varje steg och vår passion lyser igenom i allt vi gör. Som föräldrar själva är produktsäkerheten alltid i fokus.
Vårt hjärta finns i New York City där vi har tillgång till de senaste trenderna inom kultur och livsstil. Vi är stolta över att våra produkter kontinuerligt vinner de högsta utmärkelserna i vår bransch.

nyheter från Skip Hop

Helt nya Zoo leksaker från Skip Hop

augusti 2020

Det välkända varumärket Skip Hop, som man främst förknippar med skötväskor och babyprodukter, tar nu steget in i kategorin barnleksaker. Detta då man under lång tid byggt upp ett starkt varumärke för föräldrar med små barn. Med denna nya kategori tar man nu klivet att nå även lite större barn.

Zoo Bark-ista Kaffemaskin – Låt ditt barn bli en barista!
Zoo Sort & Stack Cupcakes – Små bagare kan baka sina egna cupcakes
Zoo What’s For Lunch Spel – Det är kul att leka med maten!

…och många fler.

Att gå på toaletten har aldrig varit roligare!

juni 2020

Att gå på toaletten har aldrig varit roligare! Den här toasitsen finns där när den behövs tack vare kombinationen av ”använda-&-förvara”. När barnet behöver gå på toaletten, håller man enkelt ner fliken och sitsen ligger med perfekt passform på toalettringen. Med en stark magnet förvaras sitsen på toalettlocket eller kan fästas på väggen för enkel förvaring när den inte används.

Läs mer om Skip Hop Easy Store Toasits.

!slideshow_deploy!