Skip Hop

Skip Hop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York som tillverkar snygga och praktiska skötväskor, babyleksaker, ryggsäckar för barn och mycket annat.

Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hop’s första produkt; den nu klassiska skötväskan Duo. Skip Hop har därefter blivit välkända för sina snygga och praktiska skötväskor och gör nu också mycket fina leksaker och väskor för de minsta.

nyheter från Skip Hop

Nytänkande Babysitter från Skip Hop

april 2017

Skip Hop har tagit den klassiska babysittern och gett den ett ordentligt lyft! Skip Hop Babysitter har steglöst justerbar höjd och är designad för att din bebis ska kunna bli ännu mer delaktig i familjens stunder.
Den kan användas som en traditionell babysitter på golvnivå, men kan även höjas så att bebisen kan vara med vid exempelvis de gemensamma måltiderna.
Med babysittern får du möjlighet att få saker gjorda medan du har bebisen tryggt inom synhåll. Babyskyddet har ergonomisk sits och en 5-punktssele. Bebisen kan underhållas av den avtagbara mobilen, känna vibrationer samt lyssna på melodier och ljud.

– För bebisar upp till 9 kg
– Vred för att justera höjden steglöst upp till 86 cm
– 5-punktssele
– Lugnande vibrationer, melodier och ljudeffekter med volymkontroll

Läs mer om Skip Hop Babysitter.

Smart 3‐i‐1 Aktivitetscenter som växer med ditt barn

februari 2017

Nu lanserar vi  Skip Hop’s unika aktivitetscenter i Explore & More‐serien, designat i samarbete med barnläkare för att stimulera ditt barn i både lek och inlärning. Aktivitetscentret är enkelt att montera med leksaker som kan flyttas runt och placeras på valfri plats runt bordet. Sittdelen kan rotera 360 grader och har elastiskt tyg så att bebisen kan studsa. Bordets fönster låter bebisen se sina fötter medan den leker, vilket främjar den motoriska utvecklingen.

Skip Hops Explore & More Aktivitetscenter är en smart 3‐i‐1‐produkt som kan göras om och anpassas alltefter att ditt barn växer; en modern och mångfacetterad produkt som gör den till en riktig favorit!

Läs mer om Skip Hop 3‐i‐1 Aktivitetscenter