Skip Hop

Skip Hop började i början av 2000-talet att skapa sin första produkt; den nu klassiska skötväskan Duo.

Skip Hop har därefter blivit kända över hela världen för sina snygga och praktiska skötväskor och har expanderat till att även ha fina leksaker, babysitter, hoppgunga, ryggsäckar och andra spännande produkter för små barn.

nyheter från Skip Hop

Explore & More Hoppgunga – underhåller och uppmuntrar

februari 2018

Explore & More Hoppgunga från Skip Hop är en aktivitetsgunga som underhåller och uppmuntrar din bebis med hjälp av ljus och musik. Hoppgungan räknar alla hopp och varje gång din bebis passerar 100 hopp, får hen applåder och färgglada lampor.

Sittdelen kan rotera 360 grader så att den bebis kan snurra i alla riktningar för att utforska sin omgivning. Det lysande molnet spelar musik och har fyra ljudeffekter. De interaktiva leksakerna placeras runt kanten och uppmuntrar till utveckling och ger en lärande lekstund. Leksakerna är i klara färger som fångar ögat och håller bebisen intresserad under en lång stund. När lekstunden är över fäller du enkelt ihop hoppgungan för smidig förvaring.

Läs mer om Explore & More Hoppgunga.

Skip Hop Babysitter – Årets Produkt 2017

december 2017

Vi är superglada och stolta att kunna meddela att Skip Hop Babysitter har vunnit Årets Produkt 2017 inom kategorin Sköta, Äta, Sova!
Juryns motivering:
Att kombinera flera olika produkter i en är en trend som välkomnas av många föräldrar, då det lätt uppstår ett kluster av babyprylar i hemmet efter att man fått sitt första barn. Skip Hops tolkning av en babysitter innebär möjligheten att steglöst höja sitsen, från golvnivå upp till lagom höjd för barnet att sitta med vid matbordet med resten av familjen. På så sätt känner sig bebisen inte lämnad utanför och kan bibehålla ögonkontakt med mamma och pappa. Skip Hop Babysitter har även en smart båge för leksaker, inbyggd vibration och fyra olika ljud som kan roa eller lugna. För den trångbodde finns möjligheten att fälla ihop Skip Hop Babysitter platt för enklare förvaring. Allt sammantaget motiverar Skip Hop väl varför deras babysitter ska utses till årets vinnare i kategorin Sköta äta sova.

Priset delas varje år ut av Lek & Babybranschen. Läs mer:
http://leksaksbranschen.se/index.php/utmarkelser/arets-babyprodukt

Läs mer om Skip Hop Babysitter.