Skip Hop

Allt vi gör på Skip Hop är ett arbete fyllt av kärlek. Från födelsen av ett koncept till den färdiga idén vårdar vi våra produkter i varje steg och vår passion lyser igenom i allt vi gör. Som föräldrar själva är produktsäkerheten alltid i fokus.
Vårt hjärta finns i New York City där vi har tillgång till de senaste trenderna inom kultur och livsstil. Vi är stolta över att våra produkter kontinuerligt vinner de högsta utmärkelserna i vår bransch.

nyheter från Skip Hop

Nya nattlampor från Skip Hop

januari 2023

Succulent Glow Nattlampa med gråtsensor
Denna nattlampa är både dekorativ och utrustad med flera olika funktioner som ljus, ljud och rumstermometer. Nattlampan kan spela åtta melodier och lugnande ljud och kan aktiveras igen av att barnet gråter. Du kan även spela in din egen röst som extra tröst för barnet. Läs mer här

Speldosa & Nattlampa ”Ekollon”
En portabel liten nattlampa i form av ett ekollon gör insomningen enkel både hemma och på resa. Nattlampan lyser med ett mjukt sken och spelar tio lugnande melodier och stillsamma ljud. Läs mer här

Beary Cute Nattlampa
Denna söta nattlampa i form av en björn skapar trygghet och uppmuntrar barnet att sova själv. Nattlampan har ett handtag som är greppvänligt för små händer och lyser med en LED-lampa som inte blir varm. Läs mer här

Skip Hop Garden Oasis

september 2022

Det välkända varumärket Skip Hop, som man främst förknippar med skötväskor,  deras populära Zoo serie och diverse babyprodukter utökar nu med sitt sortiment med en ny kollektion – Garden Oasis.

Garden Oasis Babygym – Introducera barnet för växter och natur med Garden Oasis Babygym med trädgårdstema! Babygymmet har en mjuk lekmatta med flera olika material att känna på och en kudde i form av en kaktus som används som stöd när barnet ligger på mage och leker.

Garden Oasis Barnvagnsleksak – Den spirande lilla trädgårdsmästaren kommer älska att utforska Skip Hops nya krukväxt-leksak! Inuti krukan gömmer sig en skallra med färgglada kulor som en rolig överraskning att leka titt-ut med.

Mer info om Garden Oasis hittar du här.

!slideshow_deploy!