Skip Hop

År 2003 stod nya föräldrarna Michael och Ellen Diamant inför utmaningen att hitta en stilren och snygg skötväska. Omringade av traditionella rosa och blå skötväskor, skissade Ellen på Duo Diaper Bag – en snygg och praktisk lösning för deras livliga stadsliv. Utan erfarenhet från babybranschen vågade de blanda modern design med funktionalitet, och därmed föddes Skip Hop.

Skip Hop tror på att skapa praktiska lösningar med en touch av stil. De älskar att skapa och deras starka drivkraft är att göra föräldraskapet lite enklare och ändå stilfullt.

Idag är Skip Hop ett globalt varumärke för föräldrar, bebisar och småbarn och har ett brett sortiment som tillgodoser många småbarnsföräldrars behov.

Deras motto ”Must haves made better” genomsyrar allt de gör, och de fortsätter att göra vardagen lite enklare och elegantare för föräldrar och deras små.

nyheter från Skip Hop

DJ set

mars 2024

Get the party started! Barnen kommer älska att spela rytmiska beats med Skip Hops DJ Set med glada frukter och grönsaker. Den musikaliska aktivitetsleksaken är fullmatad med över 30 funktioner; en cool lysande DJ-kanin, scratch-skivspelare, låtar, ljudeffekter, lampor och mycket mer. Farmstand DJ Set uppmuntrar finmotorik, hand-öga-koordination och låtsaslek.

Mer detaljer finns här.

Skip Hop Discoverosity

mars 2024

Discoverosity-kollektionen är designad i ett nära samarbete med experter inom Montessoripedagogik. Designen ger en balans mellan lugn enkelhet och en engagerande sensorisk miljö för att främja babyns naturliga nyfikenhet och utveckling – från syn och koncentration till finmotorik. Först ut i den nya kollektionen är ett babygym med träbågar och en barnvagnsleksak.

Alla produkter i Discoverositykollektionen finns här.

!slideshow_deploy!