Skip Hop

Skip Hop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York som tillverkar snygga och praktiska skötväskor, babyleksaker, ryggsäckar för barn och mycket annat.

Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hop’s första produkt; den nu klassiska skötväskan Duo. Skip Hop har därefter blivit välkända för sina snygga och praktiska skötväskor och gör nu också mycket fina leksaker och väskor för de minsta.

nyheter från Skip Hop

Skip Hop Explore & More Krypleksak vann pris!

september 2017

Vi kan stolt meddela att Skip Hop Explore & More Krypleksak vann första pris i kategorin ”World of toys” för sin sensorstyda rörelsefunktion som främjar barnets utveckling i tre steg på den stora baby- & leksaksmässan Kind + Jugend i Köln.

För 13:e året i rad, utser den världsledande baby- & leksaksmässan Kind + Jugend i Köln årets bästa barn- och babyprodukter. Det prestigefyllda priset heter Kind + Jugend 2017 Innovation Award. I juryn, som består av oberoende och internationella experter, tittar man på kriterier såsom innovation, teknologi, funktion och design.

Läs mer om Explore & More Krypleksak.

Skip Hop Treetop Friends – nu i ny modern färgställning

maj 2017

Nu utökas succékollektionen Treetop Friends, som tagits fram i samarbete mellan Skip Hop och den svenska grafiska formgivaren och illustratören Sandra Isaksson. Kollektionen kommer nu i en ny modern färgställning – Treetop Friends Pastell. Mjuka, fina pastellfärger som känns helt rätt i tiden och passar in i den skandinaviska inredningsstilen.
Skip Hop har designat hela Treetop Friends-kollektionen utifrån Sandras illustrationer. Sandra är numera bosatt i England, men det är inte svårt att gissa var Sandra hittat sin inspiration, då Treetop Friends onekligen bär drag från de svenska skogarna där hon en gång växte upp.

Se alla produkter i kollektionen Treetop Friends.