Skip Hop

Skip Hop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York som tillverkar snygga och praktiska skötväskor, babyleksaker, ryggsäckar för barn och mycket annat.

Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hop’s första produkt; den nu klassiska skötväskan Duo. Skip Hop har därefter blivit välkända för sina snygga och praktiska skötväskor och gör nu också mycket fina leksaker och väskor för de minsta.

nyheter från Skip Hop

Skip Hop Babysitter – Årets Produkt 2017

december 2017

Vi är superglada och stolta att kunna meddela att Skip Hop Babysitter har vunnit Årets Produkt 2017 inom kategorin Sköta, Äta, Sova!
Juryns motivering:
Att kombinera flera olika produkter i en är en trend som välkomnas av många föräldrar, då det lätt uppstår ett kluster av babyprylar i hemmet efter att man fått sitt första barn. Skip Hops tolkning av en babysitter innebär möjligheten att steglöst höja sitsen, från golvnivå upp till lagom höjd för barnet att sitta med vid matbordet med resten av familjen. På så sätt känner sig bebisen inte lämnad utanför och kan bibehålla ögonkontakt med mamma och pappa. Skip Hop Babysitter har även en smart båge för leksaker, inbyggd vibration och fyra olika ljud som kan roa eller lugna. För den trångbodde finns möjligheten att fälla ihop Skip Hop Babysitter platt för enklare förvaring. Allt sammantaget motiverar Skip Hop väl varför deras babysitter ska utses till årets vinnare i kategorin Sköta äta sova.

Priset delas varje år ut av Lek & Babybranschen. Läs mer:
http://leksaksbranschen.se/index.php/utmarkelser/arets-babyprodukt

Läs mer om Skip Hop Babysitter.

Ny kollektion Vibrant Village från Skip Hop

oktober 2017

Kolla in den helt nya kollektionen Vibrant Village från Skip Hop!
Vibrant Village har en modern grafisk design i svart och vitt i kombination med starka färger som kontraster. Färgkompositionen stimulerar synen när bebisen utvecklas och lär sig se alla färger.

Läs mer om Skip Hop Vibrant Village.