Skip Hop

Allt vi gör på Skip Hop är ett arbete fyllt av kärlek. Från födelsen av ett koncept till den färdiga idén vårdar vi våra produkter i varje steg och vår passion lyser igenom i allt vi gör. Som föräldrar själva är produktsäkerheten alltid i fokus.
Vårt hjärta finns i New York City där vi har tillgång till de senaste trenderna inom kultur och livsstil. Vi är stolta över att våra produkter kontinuerligt vinner de högsta utmärkelserna i vår bransch.

nyheter från Skip Hop

Go Envi ECO – skötväska gjord av återvunnen plast

februari 2020

Go Envi ECO är en sportig unisex-ryggsäck som passar dig som vill leva en hållbar och aktiv livsstil. Medvetenheten kring hur plaster påverkar vår värld och miljö blir allt större och med denna ryggsäck gör du ett medvetet val där du stöttar återanvändandet av dessa plaster.

Tyget i Go Envi ECO är REPREVE® – en polyester gjord av återvunna plastflaskor. Inkluderad är även en återanvändningsbar mat- och pulverbehållare, som gör det enkelt att ta med snacks, mat och vällingpulver ut på promenaden. Allt för en mer hållbar och aktiv livsstil.

Läs mer om Go Envi ECO.
Läs mer om REPREVE®.

Stroll & Connect – ultimata barnvagnstillbehör

februari 2020

Skip Hop Stroll & Connect är barnvagnstillbehör med både kvalité och design i fokus som underlättar när du har många saker att hålla reda på.

För den törstige finns mugghållaren, för den shoppingsugne finns barnvagnskroken och för den som använder mobilen ofta finns mobilhållaren.

Alla passar till samma fäste och kan monteras på de flesta barnvagnar
och kundvagnar på marknaden. Dessutom kan du enkelt anpassa vinkeln för just din vagn och ditt användningsområde.

Läs mer om Stroll & Connect.