Skip Hop

Allt vi gör på Skip Hop är ett arbete fyllt av kärlek. Från födelsen av ett koncept till den färdiga idén vårdar vi våra produkter i varje steg och vår passion lyser igenom i allt vi gör. Som föräldrar själva är produktsäkerheten alltid i fokus.
Vårt hjärta finns i New York City där vi har tillgång till de senaste trenderna inom kultur och livsstil. Vi är stolta över att våra produkter kontinuerligt vinner de högsta utmärkelserna i vår bransch.

nyheter från Skip Hop

Skip Hop Garden Oasis

september 2022

Det välkända varumärket Skip Hop, som man främst förknippar med skötväskor,  deras populära Zoo serie och diverse babyprodukter utökar nu med sitt sortiment med en ny kollektion – Garden Oasis.

Garden Oasis Babygym – Introducera barnet för växter och natur med Garden Oasis Babygym med trädgårdstema! Babygymmet har en mjuk lekmatta med flera olika material att känna på och en kudde i form av en kaktus som används som stöd när barnet ligger på mage och leker.

Garden Oasis Barnvagnsleksak – Den spirande lilla trädgårdsmästaren kommer älska att utforska Skip Hops nya krukväxt-leksak! Inuti krukan gömmer sig en skallra med färgglada kulor som en rolig överraskning att leka titt-ut med.

Mer info om Garden Oasis hittar du här.

Nyhet från Skip Hop – Spark Style!

augusti 2022

Det välkända varumärket Skip Hop, som man främst förknippar med skötväskor,  deras populära Zoo serie och diverse babyprodukter utökar nu med sitt sortiment med en ny kollektion – Spark Style.

Spark Style är en kollektion med en lite tuffare stil, med härliga färger och figurer som tilltalar dagens ”coola kids”. Kollektionen innehåller ryggsäck, mattermos, stålflaska och matlåda i fyra olika designs.

Här hittar du mer information om Spark Style.

!slideshow_deploy!