SENASTE NYHETER

Doona i

januari 2024

”Från babyskydd till barnvagn på några sekunder”

2016 lanserades Doona+ som under åren har fått en mängd utmärkelser för dess innovativa design och mångsidighet. Nu lanseras Doona i – anpassad till i-size standarden R-129 och med en rad förbättringar för att tillgodose önskemål från tusentals användare världen över.
Doona i – ett helintegrerat resesystem som gör att du kan skifta från babyskydd till barnvagn på några sekunder. Genom en enkel knapptryckning fälls hjulen ut och babyskyddet går att köra.
Doona i erbjuder en smidig lösning som gör att föräldrar inte längre behöver bära på tunga babyskydd. Samtidigt frigörs utrymme i bilens bagageutrymme då man inte alltid behöver eller vill ta med sig barnvagnen. Den smarta och snygga designen gör att du enkelt kan navigera på gatorna utan att störa ditt sovande barn när du hoppar in i bilen, reser med buss eller går i trappor. Det revolutionerande babyskyddet ger en säker och praktisk lösning både i och utanför bilen.
Doona i är den enda bilbarnstolen som har testats och certifierats både som ett babyskydd och en barnvagn vilket ger en hög säkerhet för ditt barn i alla lägen.
Donna i babyskydd monteras med Isofixbas eller med bilens säkerhetsbälte. Doona i babyskydd är endast avsedd för bakåtvänd montering i bil.

Mer info om Doona i hittar ni här

Label Label – Nytt varumärke hos Amvina

oktober 2023

Vi är glada att presentera varumärket Label Label.

Label Label blev 2005 välkända för sina snuttefiltar med massor av spännande fastsydda tygetiketter att pilla på. Därav namnet Label Label. Snuttefiltarna har sedan dess varit älskade av många barn världen runt.

I Label Labels sortiment idag finns de klassiska snuttefiltarna, pedagogiska träleksaker och vackra silikonprodukter.

Här finns hela sortimentet från Label Label.

 

 

 

Nya färger på Hipseat

juni 2023

Hipseat har utvecklats för att hjälpa föräldrar att bära deras barn på höften, utan att få de vanliga smärtorna i rygg och axlar.

Hipseat har en fast hylla för barnet att sitta på, som hjälper till att hålla upp barnet underifrån även när de börjar bli lite tyngre.

Nu finns Hipseat i 3 färger, Denim Black, Denim Grey och Denim Blue.

Läs mer om Hipseat.

meadow

mars 2023

Nu lanserar Vinter & Bloom en helt ny kollektion – Meadow.

Meadow-kollektionen från Vinter & Bloom är inspirerad av naturen och lyckan i livet, vilket fyrklövern är en vacker symbol för. Mönstret är designat av illustratören HC Nilsson. ”Meadow står för lycka, för vår svenska natur och för allt det vackra i naturen under sommaren.” Det ekologiska bomulls- och linnetyget är noga utvalt för att förstärka det naturliga. Tanken är att Meadow-kollektionen ska vara tidlös, hållbar och att mönstret ska leva länge.

Hela kollektionen hittar ni här.

Nya nattlampor från Skip Hop

januari 2023

Succulent Glow Nattlampa med gråtsensor
Denna nattlampa är både dekorativ och utrustad med flera olika funktioner som ljus, ljud och rumstermometer. Nattlampan kan spela åtta melodier och lugnande ljud och kan aktiveras igen av att barnet gråter. Du kan även spela in din egen röst som extra tröst för barnet. Läs mer här

Speldosa & Nattlampa ”Ekollon”
En portabel liten nattlampa i form av ett ekollon gör insomningen enkel både hemma och på resa. Nattlampan lyser med ett mjukt sken och spelar tio lugnande melodier och stillsamma ljud. Läs mer här

Beary Cute Nattlampa
Denna söta nattlampa i form av en björn skapar trygghet och uppmuntrar barnet att sova själv. Nattlampan har ett handtag som är greppvänligt för små händer och lyser med en LED-lampa som inte blir varm. Läs mer här