SENASTE NYHETER

Stroll & Connect – ultimata barnvagnstillbehör

februari 2020

Skip Hop Stroll & Connect är barnvagnstillbehör med både kvalité och design i fokus som underlättar när du har många saker att hålla reda på.

För den törstige finns mugghållaren, för den shoppingsugne finns barnvagnskroken och för den som använder mobilen ofta finns mobilhållaren.

Alla passar till samma fäste och kan monteras på de flesta barnvagnar
och kundvagnar på marknaden. Dessutom kan du enkelt anpassa vinkeln för just din vagn och ditt användningsområde.

Läs mer om Stroll & Connect.

Skip Hop Easy Matserie – förenklar matstunden

januari 2020

När bebisen är ett halvår är det dags att börja ge de första smakportionerna. Det är en härlig upplevelse, men kan också bli väldigt kladdigt. Easy Matserie från Skip Hop förenklar matstunden för dig och ditt barn, var ni än är. Med genomtänkta produkter och smarta lösningar kan du ge ditt barn en lugn stund och själv slipper du tänka på detaljerna, det har Skip Hop redan gjort åt dig!

Upptäck de ergonomiskt greppvänliga skålarna, matningsskedar, frysbara portionsformar, smarta reseskedar, reseskålar och mycket mer. Förvara mat eller pulver i praktiska behållare, matpressen där du själv bestämmer matens storlek eller varför inte den platsbesparande brickan med förvaringsburkar till kylen eller frysen.

Läs mer om Easy matserie.

Ny Cuddly färger från Vinter & Bloom

november 2019

Nu kommer tre underbara nya färger till den populära Cuddly filten, färgerna Pecan Pie, Dusty Rose och Storm Blue.

Cuddly är en varm och mjuk första filt som ger en känsla av trygghet. Med filten Cuddly kan ditt barn sova varmt och mysigt i sin säng eller barnvagn. Cuddly har en hästskostickad framsida och en baksida av mjuk korallfleece.

Se alla Cuddly färgerna.

Tim & Tiloo – ny kollektion från Nattou

november 2019

Belgiska gosedjurs- och babyproduktstillverkaren Nattou lanserar nu kollektion Tim & Tiloo med de nya karaktärerna hästen Tim och vargen Tiloo. Produkterna är av hög kvalitet och har genomarbetade detaljer med tydliga kontraster, färgval och mönster som är framtagna utifrån det lilla barnets behov. Alla produkter i kollektionen är i mjuk plysch med välsydda detaljer och alla figurer har glada leenden och vänliga ögon. Här får barnet upplevelsen av olika kontraster i både färger, detaljer och material.

Nattou har designat gosedjur och babyprodukter sedan 1988 och alla material är omsorgsfullt utvalda för att ge mjuka, säkra och hållbara produkter som är testade enligt europeisk standard. Allt för att ge barnet en tålig och säker vän som kan följa med år efter år under hela småbarnstiden.

Se hela kollektionen Tim & Tiloo.

Skip Hop Zoo Ride On 3-i-1

oktober 2019

Zoo Ride On 3-i-1 är designad för att växa med ditt barn och uppmuntra utvecklingen av motorik, balans och koordination på ett lekfullt sätt. Tack vare den smarta 3-i-1 designen kommer ditt barn ha mycket skoj med Zoo Ride On under många år.

Steg 1 är en Lära-gå-vagn som motiverar de minsta att börja gå med stöd. Favoritleksakerna kan enkelt tas med i lådan. Steg 2 är en Åkleksak som används när barnet har läst sig att gå. Lådan och styret vänds och Zoo Ride On blir en rolig åkleksak. Steg 3 är en Sparkcykel där styret höjs och sitsen tas bort och blir en stadig sparkcykel med 4 hjul.

Läs mer om Zoo Ride On 3-i-1.