SENASTE NYHETER

Vinter & Bloom – ny kollektion Chic

september 2018

Chic betyder snygg, smart och sofistikerad och Vinter & Bloom fångar verkligen upp dessa kvaliteter i den nya Chic-kollektionen.

Produkterna i Chic kollektionen är i genomtänkta material av hög kvalitet och med en känsla av lyx man inte vill vara utan. Att färgerna är sobra och stilrena och att designen är skandinavisk gör denna kollektion värt namnet Chic.

Kollektionen Chic är Oeko-Tex certifierad vilket betyder att produkterna är helt fria från ämnen som är skadliga för barns hud och hälsa.

Läs mer om Chic kollektionen.

Diono Traverze Special Edition

augusti 2018

Diono lanserade i våras Traverze – en superkompakt och snygg sulky som gör livet så mycket lättare för resande barnfamiljer.

Nu kommer Traverze i Special Edition i färgen Black Cube/Gold.

Visste du att Traverze dessutom vunnit INNOVATION award på den stora JPMG mässan i våras.

Läs mer om Traverze.

Vinter & Bloom – ny kollektion Nordic Leaf

juni 2018

Nordic Leaf från Vinter & Bloom är lyckan som sprids i luften när trädens löv börjar växa om våren, som ett löfte om att sommaren är runt hörnet. Nordic Leaf är inspirerad av naturens skönhet och de skira vårlöven är en symbol för livet. Det firar vi med denna kollektion – livets glädje – Nordic Leaf.

Läs mer om Nordic Leaf.

Traverze den superkompakta sulkyn

maj 2018

Nu i maj lanserar vi Diono Traverze – en superkompakt och snygg sulky som gör livet så mycket lättare för resande barnfamiljer.

Traverze har ett steglöst ryggstöd med liggläge och en sufflett med inbyggt nät för bra ventilation. Den väger endast 5,6 kilo, är lättkörd med svängbara hjul och har stötdämpare och fjädringshjul för ökad komfort. Den smarta one-step-bromsen gör den enkel och säker att låsa. Fäll ihop Traverze enkelt med endast en hand i en rörelse. I hopfällt läge sätter du på transportväskan och drar ut teleskophandtaget så kan du rulla sulkyn som en bagageväska. Den extra stora varukorgen är lätt att komma åt
från alla sidor.

Läs mer om Diono Traverze.

Explore & More Hoppgunga – underhåller och uppmuntrar

februari 2018

Explore & More Hoppgunga från Skip Hop är en aktivitetsgunga som underhåller och uppmuntrar din bebis med hjälp av ljus och musik. Hoppgungan räknar alla hopp och varje gång din bebis passerar 100 hopp, får hen applåder och färgglada lampor.

Sittdelen kan rotera 360 grader så att den bebis kan snurra i alla riktningar för att utforska sin omgivning. Det lysande molnet spelar musik och har fyra ljudeffekter. De interaktiva leksakerna placeras runt kanten och uppmuntrar till utveckling och ger en lärande lekstund. Leksakerna är i klara färger som fångar ögat och håller bebisen intresserad under en lång stund. När lekstunden är över fäller du enkelt ihop hoppgungan för smidig förvaring.

Läs mer om Explore & More Hoppgunga.