SENASTE NYHETER

Amvina lanserar nytt varumärke – MiaMily

augusti 2021

MiaMily är ett helt nytt varumärke på den nordiska marknaden. Företaget startades av Alessandro och Cecilia som ville ha en bra bärsele att kunna använda oavsett om de var hemma i Schweiz eller reste runt om i världen. Som föräldrar till tre barn vílle de förenkla sina fartfyllda liv och att hitta sätt att minimera onödiga begränsningar som kan följa med föräldraskapet. De skapade HIPSTER™ Plus, en 3D bärsele som är enkel och skön att bära, har många funktioner och kan användas från att barnet är nyfött till barnet är ca 4 år.

Amvina AB är distributör för MiaMily på den skandinaviska marknaden. MiaMily finns ute i handeln under i september 2021.

Läs mer om MiaMily.

Ny kategori från Nattou- Soft Silicone

maj 2021

Nattou som är mer kända för sina mjuka och välsydda gosedjur går nu in i en helt ny kategori och med nytt material. Soft Silicone heter kollektionen och innehåller tallrikar, skålar och haklappar och matset i de mest underbara färger.Rekommenderas från ca 4 månader.

Läs mer om Soft Silicone.

Skip Hop Skötväska Forma Ryggsäck

april 2021

Det välkända varumärket Skip Hop, som man främst förknippar med skötväskor och babyleksaker, lanserar nu nya färger på Forma Ryggsäck. Forma är en av de ryggsäcksmodeller i det stora sortimentet inom skötväskor som Skip Hop erbjuder.
Skip Hop Forma – den lätta, quiltade skötväskan i ryggsäcksmodell erbjuder ett enkelt sätt att kunna få med sig sin packning till barnet. Det är skönt och praktiskt med en ryggsäck eftersom man då har båda händerna fria och det är extra bra när man bär barnet i sele eller i sjal. Den rymliga skötväskan passar för hela babytiden och även senare som fritid- och arbetsväska. Den extra breda öppningen gör det enkelt att hitta
snabbt det som behövs.

Läs mer om Skip Hop Forma.

Tembo – en ny kollektion tidlös design

oktober 2020

Tembo är den senaste kollektionen från Nattou. Med en tidlös och lyxig design i grå/vit färgskala har Nattou återigen skapat produkter med väl genomarbetade detaljer. I kollektionen Tembo återfinns deras klassiska produkter babygym, gosedjur och sängmobil tillsammans med några nya leksaker. Denna gång i quiltat och i finstickat material.

Nattou har designat gosedjur och babyprodukter sedan 1988 och alla material är omsorgsfullt utvalda för att ge mjuka, säkra och hållbara produkter som är testade enligt europeisk standard. Allt för att ge barnet en tålig och säker vän som kan följa med år efter år under hela småbarnstiden.

Läs mer om kollektionen Tembo.

Nytt ekologiskt varumärke – Apple Park

september 2020

Apple Park grundades 2009 i San Fransisco med visionen att skapa unika, charmiga och stimulerande baby- och barnprodukter i ekologiska, hållbara och återvunna material. Hos Apple Park hittar du produkter i GOTS-certifierad ekologisk bomull, helt fria från polyester, med ekologiska textilfärger och kartong av återvunnet papper tryckt med sojafärg.
Namnet Apple Park representerar idealen som definierar varumärket. Ordet Apple står för en ny början, livscykeln, naturen, kärleken, nyfikenheten och utbildningen. Park avser en plats där människan har samarbetat med naturen för att bevara den och att njuta av den.
Alla produkter från Apple Park har en fyllning av majsfiber. Produktion och användning av majsfiber innebär att mindre växthusgaser läggs till atmosfären. Komposterbarhet och återvinning innebär att under rätt förhållanden och med rätt hantering är den kompletta cykeln för produktion, konsumtion och återanvändning bra för miljön.
Apple Parks budskap är ”Safe for children, better for the environment, and always beautifully green”.
Nu lanserar Amvina kollektionen Farm Buddies by Apple Park. I kollektionen ingår snuttefilt, mjukisdjur, napphållare och barnvagnsleksak. Produkterna finns i djuren Boxer Hund, Ballerina Mus, Kozy Koala, George Giraff och Cupcake Enhörning.
Det ligger helt i linje med Amvinas strategi att vara en leverantör med ett stort utbud och att kunna erbjuda mer miljövänliga produkter, därför känns det helt rätt med Apple Park i vår produktportfölj.

Läs mer om Apple Park och kollektionen Farm Buddies.