SENASTE NYHETER

Skip Hop Babysitter – Årets Produkt 2017

december 2017

Vi är superglada och stolta att kunna meddela att Skip Hop Babysitter har vunnit Årets Produkt 2017 inom kategorin Sköta, Äta, Sova!
Juryns motivering:
Att kombinera flera olika produkter i en är en trend som välkomnas av många föräldrar, då det lätt uppstår ett kluster av babyprylar i hemmet efter att man fått sitt första barn. Skip Hops tolkning av en babysitter innebär möjligheten att steglöst höja sitsen, från golvnivå upp till lagom höjd för barnet att sitta med vid matbordet med resten av familjen. På så sätt känner sig bebisen inte lämnad utanför och kan bibehålla ögonkontakt med mamma och pappa. Skip Hop Babysitter har även en smart båge för leksaker, inbyggd vibration och fyra olika ljud som kan roa eller lugna. För den trångbodde finns möjligheten att fälla ihop Skip Hop Babysitter platt för enklare förvaring. Allt sammantaget motiverar Skip Hop väl varför deras babysitter ska utses till årets vinnare i kategorin Sköta äta sova.

Priset delas varje år ut av Lek & Babybranschen. Läs mer:
http://leksaksbranschen.se/index.php/utmarkelser/arets-babyprodukt

Läs mer om Skip Hop Babysitter.

Ny kollektion Vibrant Village från Skip Hop

oktober 2017

Kolla in den helt nya kollektionen Vibrant Village från Skip Hop!
Vibrant Village har en modern grafisk design i svart och vitt i kombination med starka färger som kontraster. Färgkompositionen stimulerar synen när bebisen utvecklas och lär sig se alla färger.

Läs mer om Skip Hop Vibrant Village.

Skip Hop Explore & More Krypleksak vann pris!

september 2017

Vi kan stolt meddela att Skip Hop Explore & More Krypleksak vann första pris i kategorin ”World of toys” för sin sensorstyda rörelsefunktion som främjar barnets utveckling i tre steg på den stora baby- & leksaksmässan Kind + Jugend i Köln.

För 13:e året i rad, utser den världsledande baby- & leksaksmässan Kind + Jugend i Köln årets bästa barn- och babyprodukter. Det prestigefyllda priset heter Kind + Jugend 2017 Innovation Award. I juryn, som består av oberoende och internationella experter, tittar man på kriterier såsom innovation, teknologi, funktion och design.

Läs mer om Explore & More Krypleksak.

Ny kollektion från Nattou – Loulou, Léa & Hippolyte

augusti 2017

Nu kommer finns den nya kollektionen Loulou, Léa & Hippolyte från Nattou ute i butikerna.

Loulou, Léa & Hippolyte är tre busiga gosiga små djur. Vem av dem kan bli ditt barns första och trognaste vän?

Läs mer om Loulou, Léa & Hippolyte.

Skip Hop Treetop Friends – nu i ny modern färgställning

maj 2017

Nu utökas succékollektionen Treetop Friends, som tagits fram i samarbete mellan Skip Hop och den svenska grafiska formgivaren och illustratören Sandra Isaksson. Kollektionen kommer nu i en ny modern färgställning – Treetop Friends Pastell. Mjuka, fina pastellfärger som känns helt rätt i tiden och passar in i den skandinaviska inredningsstilen.
Skip Hop har designat hela Treetop Friends-kollektionen utifrån Sandras illustrationer. Sandra är numera bosatt i England, men det är inte svårt att gissa var Sandra hittat sin inspiration, då Treetop Friends onekligen bär drag från de svenska skogarna där hon en gång växte upp.

Se alla produkter i kollektionen Treetop Friends.