SENASTE NYHETER

Nyheter från Vinter & Bloom!

juni 2022

Den härliga babyfilten Soft Grid har funnits med i flera år och är en av de mest populära filtarna i Vinter & Blooms sortiment. Nu kommer den i fem nya somriga färger; Spring Yellow, Chrystal Pink, Evening Rose, Pearl White och French Lavender.
Soft Grid Gallerfilt i 100% ringspunnen bomull är en underbar filt för babysängen. En gallerfilt i sängen ger ditt barn precis rätt värme. Det speciella gallermönstret bidrar till att ge både isolering och andningsförmåga och blir inte för varm. Gallerfilten passar också bra till barnet i barnvagnen så du enkelt kan anpassa temperaturen.

Här hittar du mer information om Soft grid.

Nyhet från Skip Hop – Explore & More Aktivitetsvagn 4-i-1

mars 2022

Nu kommer Skip Hop med en ny spännande aktivetetsleksak i serien Explore & More!

Aktivitetsvagnen är späckad med över 40 aktiviteter med bl.a. ljus och ljud. Ditt barn kommer lära sig massa nya saker på ett lekfullt sätt. Aktivitetsvagnen växer med barnet och kan användas när barnet sitter och leker, när barnet lär sig gå och som shopping- och dockvagn. Perfekt för att uppmuntra och utveckla balans, finmotorik, låtsaslek och mycket mer. Aktivitetsvagnen kommer att leverera massor av lärande och lek i många år framöver.

Här läser du mer om Explore & More Aktivitetsvagn 4-i-1

Joy EKO – En ny filt från Vinter & Bloom

mars 2022

Nu utökas Vinter & Blooms sortiment med den nya bomullsfilten Joy EKO i tre jordnära färger – Almond Beige, Steel Grey och Warm White. Joy EKO är stickad i underbart mjuk GOTS-certifierad ekologisk ringspunnen bomull. Den slätstickade filten är kantad med ett vackert flätat mönster. Babyfilten kan användas året om både i hemmet och i barnvagnen. Det mjuka bomullsgarnet ger en skön och naturlig känsla.

Läs mer om Joy EKO.

Nya färger på populära Cuddly Babyfilt från Vinter & Blom

november 2021

Det svenska varumärket Vinter & Bloom är mest känt för sina babyfiltar, men erbjuder också ett stort sortiment inom textiler av olika slag till babyn såsom amningskuddar, skötbäddar, badcaper, baby sleep nest m.m. Den härliga babyfilten Cuddly har funnits med i flera år och är en av de mest populära fitarna i sortimentet. Nu kommer den i tre nya höstiga färger; Green Melange, Grey Melange och Beige Melange.

Med filten Cuddly från Vinter & Bloom, kan ditt barn sova varmt och mysigt i sin säng eller barnvagn. Cuddly har en hästskostickad framsida och en baksida av mjuk korallfleece.

Läs mer om Vinter & Bloom Cuddly Babyfilt.

Amvina lanserar nytt varumärke – MiaMily

augusti 2021

MiaMily är ett helt nytt varumärke på den nordiska marknaden. Företaget startades av Alessandro och Cecilia som ville ha en bra bärsele att kunna använda oavsett om de var hemma i Schweiz eller reste runt om i världen. Som föräldrar till tre barn vílle de förenkla sina fartfyllda liv och att hitta sätt att minimera onödiga begränsningar som kan följa med föräldraskapet. De skapade HIPSTER™ Plus, en 3D bärsele som är enkel och skön att bära, har många funktioner och kan användas från att barnet är nyfött till barnet är ca 4 år.

Amvina AB är distributör för MiaMily på den skandinaviska marknaden. MiaMily finns ute i handeln under i september 2021.

Läs mer om MiaMily.