SENASTE NYHETER

Lapidou Gosedjur Bläckfisk från Nattou

oktober 2018

Nattous söta Gosedjur Bläckfisk i Lapidou kollektionen, är speciellt utformad för den naturliga gripreflexen hos nyfödda barn. Bläckfiskens åtta armar har en tvinnad form liknande navelsträngen och påminner om tryggheten i livmodern.

Bläckfisken är tillverkad i supermjuk plysch och har vänliga ögon. Finns som både gosedjur och speldosa.

Läs mer om Nattou Lapidou.

Vinter & Bloom – ny kollektion Chic

september 2018

Chic betyder snygg, smart och sofistikerad och Vinter & Bloom fångar verkligen upp dessa kvaliteter i den nya Chic-kollektionen.

Produkterna i Chic kollektionen är i genomtänkta material av hög kvalitet och med en känsla av lyx man inte vill vara utan. Att färgerna är sobra och stilrena och att designen är skandinavisk gör denna kollektion värt namnet Chic.

Kollektionen Chic är Oeko-Tex certifierad vilket betyder att produkterna är helt fria från ämnen som är skadliga för barns hud och hälsa.

Läs mer om Chic kollektionen.

Diono Traverze Special Edition

augusti 2018

Diono lanserade i våras Traverze – en superkompakt och snygg sulky som gör livet så mycket lättare för resande barnfamiljer.

Nu kommer Traverze i Special Edition i färgen Black Cube/Gold.

Visste du att Traverze dessutom vunnit INNOVATION award på den stora JPMG mässan i våras.

Läs mer om Traverze.

Vinter & Bloom – ny kollektion Nordic Leaf

juni 2018

Nordic Leaf från Vinter & Bloom är lyckan som sprids i luften när trädens löv börjar växa om våren, som ett löfte om att sommaren är runt hörnet. Nordic Leaf är inspirerad av naturens skönhet och de skira vårlöven är en symbol för livet. Det firar vi med denna kollektion – livets glädje – Nordic Leaf.

Läs mer om Nordic Leaf.

Traverze den superkompakta sulkyn

maj 2018

Nu i maj lanserar vi Diono Traverze – en superkompakt och snygg sulky som gör livet så mycket lättare för resande barnfamiljer.

Traverze har ett steglöst ryggstöd med liggläge och en sufflett med inbyggt nät för bra ventilation. Den väger endast 5,6 kilo, är lättkörd med svängbara hjul och har stötdämpare och fjädringshjul för ökad komfort. Den smarta one-step-bromsen gör den enkel och säker att låsa. Fäll ihop Traverze enkelt med endast en hand i en rörelse. I hopfällt läge sätter du på transportväskan och drar ut teleskophandtaget så kan du rulla sulkyn som en bagageväska. Den extra stora varukorgen är lätt att komma åt
från alla sidor.

Läs mer om Diono Traverze.