SENASTE NYHETER

Nytt ekologiskt varumärke – Apple Park

september 2020

Apple Park grundades 2009 i San Fransisco med visionen att skapa unika, charmiga och stimulerande baby- och barnprodukter i ekologiska, hållbara och återvunna material. Hos Apple Park hittar du produkter i GOTS-certifierad ekologisk bomull, helt fria från polyester, med ekologiska textilfärger och kartong av återvunnet papper tryckt med sojafärg.
Namnet Apple Park representerar idealen som definierar varumärket. Ordet Apple står för en ny början, livscykeln, naturen, kärleken, nyfikenheten och utbildningen. Park avser en plats där människan har samarbetat med naturen för att bevara den och att njuta av den.
Alla produkter från Apple Park har en fyllning av majsfiber. Produktion och användning av majsfiber innebär att mindre växthusgaser läggs till atmosfären. Komposterbarhet och återvinning innebär att under rätt förhållanden och med rätt hantering är den kompletta cykeln för produktion, konsumtion och återanvändning bra för miljön.
Apple Parks budskap är ”Safe for children, better for the environment, and always beautifully green”.
Nu lanserar Amvina kollektionen Farm Buddies by Apple Park. I kollektionen ingår snuttefilt, mjukisdjur, napphållare och barnvagnsleksak. Produkterna finns i djuren Boxer Hund, Ballerina Mus, Kozy Koala, George Giraff och Cupcake Enhörning.
Det ligger helt i linje med Amvinas strategi att vara en leverantör med ett stort utbud och att kunna erbjuda mer miljövänliga produkter, därför känns det helt rätt med Apple Park i vår produktportfölj.

Läs mer om Apple Park och kollektionen Farm Buddies.

Ny kollektion ABC & Me från Skip Hop

september 2020

Skip Hop lanserar en ny färgglad kollektion, ABC & Me. Med sina fina färger, utvalda djur och kreativa leksaker är produkterna i ABC & Me-kollektionen en garanterad succé hos de minsta barnen. Varje bokstav hör ihop med ett djur som uppmuntrar till utveckling och lärande av språk och tal.

– ABC & Me Babygym – Introducera det lilla barnet för alfabet genom lek – från A till Z
– ABC & Me Stapelklossar – A för Avokado, B för Ballong! ABC & Me Stapelklossar erbjuder flera sätt att leka och lära
– ABC & Me Aktivitetsleksak ”Zebra” – Denna zebra står sällan still!
– ABC & Me Barnvagnsleksak – Passar både för hemmalek och på promenaden

Läs mer om Skip Hop ABC & Me.

Helt nya Zoo leksaker från Skip Hop

augusti 2020

Det välkända varumärket Skip Hop, som man främst förknippar med skötväskor och babyprodukter, tar nu steget in i kategorin barnleksaker. Detta då man under lång tid byggt upp ett starkt varumärke för föräldrar med små barn. Med denna nya kategori tar man nu klivet att nå även lite större barn.

Zoo Bark-ista Kaffemaskin – Låt ditt barn bli en barista!
Zoo Sort & Stack Cupcakes – Små bagare kan baka sina egna cupcakes
Zoo What’s For Lunch Spel – Det är kul att leka med maten!

…och många fler.

Nordic Leaf från Vinter & Bloom utökas

juni 2020

Nu utökas den populära kollektionen Nordic Leaf från Vinter & Bloom med fler fina produkter.

Bumper Buddy är en mysig och lång sovorm med flera användningsområden. Kan med fördel användas redan när du är gravid som en avlastande kudde i sängen, amningskudde eller som stöd vid flaskmatning.

I mjuk bomullsfrotté kommer nu denna Badponcho som passar perfekt efter ett kvällsbad eller för en dag i havet eller badhuset. Den rymliga storleken skapar en trygg känsla och de söta öronen på luvan blir ditt barn om möjligt, ännu sötare!

Ser alla produkter i Nordic Leaf kollektionen.

Att gå på toaletten har aldrig varit roligare!

juni 2020

Att gå på toaletten har aldrig varit roligare! Den här toasitsen finns där när den behövs tack vare kombinationen av ”använda-&-förvara”. När barnet behöver gå på toaletten, håller man enkelt ner fliken och sitsen ligger med perfekt passform på toalettringen. Med en stark magnet förvaras sitsen på toalettlocket eller kan fästas på väggen för enkel förvaring när den inte används.

Läs mer om Skip Hop Easy Store Toasits.