SENASTE NYHETER

Doona X

juni 2024

Doona X – 100% Babyskydd 100% Barnvagn

2016 lanserades den första modellen Doona som under åren har fått en mängd utmärkelser för dess innovativa design och mångsidighet. Tidigare i år lanserades Doona i – anpassad till i-size standarden R-129 och med en rad andra förbättringar.

Nu lanseras Doona X, nästa generation av världens första – och enda – kompletta och helt integrerade resesystem är som gjord för ett liv på resande fot. Doona X erbjuder oöverträffad komfort och mångsidighet. Du kan med ett enkelt handgrepp gå från bilbarnstol till barnvagn med 3 lutningslägen på ett par sekunder.

Doona X:s hybridfunktionalitet har utvecklats tillsammans med globala experter inom teknik, säkerhet och ergonomi. Doona X har testats och fortsätter att testas för att uppfylla de strängaste standard som finns för bilbarnstolar och barnvagnar samt godkännande för flygplan. Med funktioner som 3 lutningslägen, integrerad 5-punktssele, justerbart nackstöd, sidokollisionsskydd, spädbarnsinlägg och stötdämpning på hjulen, erbjuder Doona X högsta  säkerhet, komfort och bekvämlighet.

Här hittar ni hela sortimentet av Doona X

DJ set

mars 2024

Get the party started! Barnen kommer älska att spela rytmiska beats med Skip Hops DJ Set med glada frukter och grönsaker. Den musikaliska aktivitetsleksaken är fullmatad med över 30 funktioner; en cool lysande DJ-kanin, scratch-skivspelare, låtar, ljudeffekter, lampor och mycket mer. Farmstand DJ Set uppmuntrar finmotorik, hand-öga-koordination och låtsaslek.

Mer detaljer finns här.

Skip Hop Discoverosity

mars 2024

Discoverosity-kollektionen är designad i ett nära samarbete med experter inom Montessoripedagogik. Designen ger en balans mellan lugn enkelhet och en engagerande sensorisk miljö för att främja babyns naturliga nyfikenhet och utveckling – från syn och koncentration till finmotorik. Först ut i den nya kollektionen är ett babygym med träbågar och en barnvagnsleksak.

Alla produkter i Discoverositykollektionen finns här.

Doona i

januari 2024

”Från babyskydd till barnvagn på några sekunder”

2016 lanserades Doona+ som under åren har fått en mängd utmärkelser för dess innovativa design och mångsidighet. Nu lanseras Doona i – anpassad till i-size standarden R-129 och med en rad förbättringar för att tillgodose önskemål från tusentals användare världen över.
Doona i – ett helintegrerat resesystem som gör att du kan skifta från babyskydd till barnvagn på några sekunder. Genom en enkel knapptryckning fälls hjulen ut och babyskyddet går att köra.
Doona i erbjuder en smidig lösning som gör att föräldrar inte längre behöver bära på tunga babyskydd. Samtidigt frigörs utrymme i bilens bagageutrymme då man inte alltid behöver eller vill ta med sig barnvagnen. Den smarta och snygga designen gör att du enkelt kan navigera på gatorna utan att störa ditt sovande barn när du hoppar in i bilen, reser med buss eller går i trappor. Det revolutionerande babyskyddet ger en säker och praktisk lösning både i och utanför bilen.
Doona i är den enda bilbarnstolen som har testats och certifierats både som ett babyskydd och en barnvagn vilket ger en hög säkerhet för ditt barn i alla lägen.
Donna i babyskydd monteras med Isofixbas eller med bilens säkerhetsbälte. Doona i babyskydd är endast avsedd för bakåtvänd montering i bil.

Mer info om Doona i hittar ni här

Label Label – Nytt varumärke hos Amvina

oktober 2023

Vi är glada att presentera varumärket Label Label.

Label Label blev 2005 välkända för sina snuttefiltar med massor av spännande fastsydda tygetiketter att pilla på. Därav namnet Label Label. Snuttefiltarna har sedan dess varit älskade av många barn världen runt.

I Label Labels sortiment idag finns de klassiska snuttefiltarna, pedagogiska träleksaker och vackra silikonprodukter.

Här finns hela sortimentet från Label Label.