SENASTE NYHETER

Nytänkande Babysitter från Skip Hop

april 2017

Skip Hop har tagit den klassiska babysittern och gett den ett ordentligt lyft! Skip Hop Babysitter har steglöst justerbar höjd och är designad för att din bebis ska kunna bli ännu mer delaktig i familjens stunder.
Den kan användas som en traditionell babysitter på golvnivå, men kan även höjas så att bebisen kan vara med vid exempelvis de gemensamma måltiderna.
Med babysittern får du möjlighet att få saker gjorda medan du har bebisen tryggt inom synhåll. Babyskyddet har ergonomisk sits och en 5-punktssele. Bebisen kan underhållas av den avtagbara mobilen, känna vibrationer samt lyssna på melodier och ljud.

– För bebisar upp till 9 kg
– Vred för att justera höjden steglöst upp till 86 cm
– 5-punktssele
– Lugnande vibrationer, melodier och ljudeffekter med volymkontroll

Läs mer om Skip Hop Babysitter.

Vinter & Bloom utökar Gingham-kollektionen

mars 2017

Nu utökar Vinter & Bloom sin Gingham-kollektion till fem produkter med ett Baby Sleep Nest och en amningskudde i två stilrena färger, Slate Grey och Pink Rose.

Baby Sleep Nest
Baby Sleep Nest är en mjuk och skön bädd där din bebis kan sova skönt den första tiden. En mjuk vaddering gör att din bebis ligger tryggt och bekvämt.
Baby Sleep Nest öppnas och stängs enkelt med hjälp av knytbanden och kan även användas som en insats i spjälsängen eller barnvagnen.
Läs mer om Baby Sleep Nest.

Amningskudde
Amningskudden ger både dig och din bebis ett skönt stöd för att underlätta vid amning eller flaskmatning. Med kudden kan barnet positioneras för att komma på en lämplig höjd. Kudden kan också användas som ett sovstöd innan förlossningen när det är svårt att hitta sovställningar som fungerar. Den passar även som stöd till små bebisar som inte har lärt sig att sitta än.
Läs mer om Amningskudde.

Gingham-kollektionen ger med sina tidlösa och stilrena mönster en charmig känsla som passar i alla hem. Hela Gingham-kollektionen är Oeko-Tex®-certifierad, liksom många andra produkter i Vinter & Blooms sortiment.

Smart 3‐i‐1 Aktivitetscenter som växer med ditt barn

februari 2017

Nu lanserar vi  Skip Hop’s unika aktivitetscenter i Explore & More‐serien, designat i samarbete med barnläkare för att stimulera ditt barn i både lek och inlärning. Aktivitetscentret är enkelt att montera med leksaker som kan flyttas runt och placeras på valfri plats runt bordet. Sittdelen kan rotera 360 grader och har elastiskt tyg så att bebisen kan studsa. Bordets fönster låter bebisen se sina fötter medan den leker, vilket främjar den motoriska utvecklingen.

Skip Hops Explore & More Aktivitetscenter är en smart 3‐i‐1‐produkt som kan göras om och anpassas alltefter att ditt barn växer; en modern och mångfacetterad produkt som gör den till en riktig favorit!

Läs mer om Skip Hop 3‐i‐1 Aktivitetscenter

Forest Friends – ny kollektion från Vinter & Bloom

januari 2017

Nu är den äntligen här! Vinter & Blooms nya kollektion Forest Friends bjuder in skogens vänner i ditt barns rum.
Kollektionen är inspirerad av den rofyllda skandinaviska skogen, där djur möts och leker i vacker natur. Här får ditt barn utrymme för utvecklande lek och söta drömmar.
I kollektionen finns bland annat bäddset för spjälsäng och vagn/vagga, spjälskydd, skötbädd, flaggspel, lekmatta, sängmobil, förvaringskorg och babyfiltar, se ett urval här nedan. Produkterna är Oeko-Tex®-certifierade och innehåller inga skadliga ämnen för babyns ömtåliga hud.
En härlig blandning av harmoniska färger och stilrena tryck och applikationer med vackra och välbekanta natur- och djurmönster.

Läs mer om Vinter & Bloom Forest Friends.

Doona+ är Årets Babyprodukt 2016 i kategorin Barn på väg

november 2016

Vi är jätteglada att Doona+ har utsetts till ’Årets babyprodukt 2016’ i kategorin ’Barn på väg’. Årets babyprodukt koras varje år av en oberoende jury på uppdrag av branschorganisation Lek- och Babybranschen.

Juryns motivering:
”Doona+ är den ovanligt lyckade sammanslagningen av två väletablerade produkter – barnvagnen och babyskyddet. Med Doona+ behöver babyskyddet aldrig mer bäras, nu kan det rulla fram! Men Doona+ stannar inte där, utan är även testad och godkänd för att användas som babysitter och ombord på flygplanet. Det här är hybriden som är konstruerad för att underlätta livet för den mobila familjen. Doona+ gör att det nyaste tillskottet kan följa med på alla ärenden och slipper flyttas mellan babyskydd och vagn för korta ärenden som en tur till matbutiken eller vid hämtning av storasyskon.”

Om Doona+ babyskydd
Doona+ är det första babyskyddet i världen med integrerad vagn. Genom en enkel knapptryckning fälls hjulen ut och babyskyddet går att köra. Donna+ är den enda babyskydd-och-vagn-produkten som uppfyller alla högt ställda säkerhetskrav och regelverk. Babyskyddet är designat för att ge föräldrar en säker och praktisk lösning både i och utanför bilen. Design, kvalitet och funktion finns in i minsta detalj för att ge en så
smidig upplevelse som möjligt.

Årets Babyprodukt 2016
Det är branschorganisation Lek- och Babybranschen som utser Årets Babyprodukt. 27 produkter deltog i tävlingen vars kriterier är att produkten ska ha lanserats i Sverige under aktuellt år, innehålla en avsevärd förändring mot tidigare versioner, uppfylla gällande säkerhetsnormer och ha ett nyhetsvärde.
Läs mer på www.leksaksbranschen.se.