SENASTE NYHETER

Liki S1 – världens mest kompakta hopfällbara trehjuling

maj 2019

Det här är Liki S1 Trehjuling från Doona, världens mest kompakta hopfällbara trehjuling!

Liki S1 är utformad för att växa med ditt barn och kan användas från ca 10 månader och upp till ca 3 år. Liki S1 har 4 olika körlägen som följer ditt barns utveckling.

Med ett knapptryck fäller du på några sekunder ihop din Liki S1, trehjulingen blir på så vis lätt att bära i bärhandtaget, packa in i bilen eller t.o.m. ta med ombord på flyget.

Läs mer om Like S1.

Greenwich Hip Pack – 90-talstrenden är tillbaka!

april 2019

90-talstrenden är tillbaka! Skip Hop Greenwich Hip Pack är en modern uppdatering av 90-talets omåttligt populära magväska. Den är inte bara en snygg accessoar till din outfit, den är även praktisk.

Greenwich Hip Pack har justerbara band och kan bäras på tre sätt: som magväska, axelväska eller handledsväska.

Lättskött konstläder och matta gulddetaljer gör Greenwich Hip Pack till din nya favorit-accessoar.

Läs mer om Greenwich Hip Pack.

Playview Lekhage – en säker plats där man kan leka tryggt

mars 2019

Playview Lekhage från Skip Hop är en snygg och rymlig, fristående lekplats med en dörr som enkelt öppnas av en vuxen, en barnsäker plats där barnet inte kommer till skada och kan leka tryggt.

Dörren har en röd indikator som visar när den är öppen. Lekhagens sex sektioner har en robust stålram klädd med en transparent tygpanel, så att du alltid kan se ditt barn från alla håll.

Läs mer om Playview Lekhage.

Buddiezzz Snutte Gelpack – kan användas som smärtlindring

mars 2019

Nattou Buddiezzz Snutte Gelpack är en omtänksam liten vän som kan användas som smärtlindring och avslappning för ditt barn. Kroppen har en gelékudde som hjälper till att lindra vid t.ex. magont, feber eller insektsbett.

VARM: Värme lindrar bl.a. magont och ger ditt barn en varm och trygg känsla. Värme ökar blodcirkulationen och har en muskelavslappnande effekt.

KALL: Kyla lindrar bl.a. feber, insektsbett, svullnader och solsveda.

Läs mer om Buddiezzz Snutte Gelpack.

Doona+ i ny design

februari 2019

Efter 3 framgångsrika år med Doona+ i Skandinavien, kommer nu en uppdaterad version med nya färger, nya textiler, ny färg på chassi och nya hjul.

Doona+ är det första babyskyddet i världen med integrerad vagn. Genom en enkel knapptryckning fälls hjulen ut och babyskyddet går att köra. Donna+ är den enda babyskydd-och-vagn-produkten som uppfyller alla högt ställda säkerhetskrav och regelverk. Babyskyddet är designat för att ge föräldrar en säker och praktisk lösning både i och utanför bilen. Design, kvalitet och funktion finns in i minsta detalj för att ge en så smidig upplevelse som möjligt.

Läs mer om Doona+.