Vinter & Bloom

Vinter & Bloom är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design. Genom våra filtar, Oeko‐Tex textilier och inredningsprodukter vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen med dig och dina närmaste.

nyheter från Vinter & Bloom

Forest Friends – ny kollektion från Vinter & Bloom

januari 2017

Nu är den äntligen här! Vinter & Blooms nya kollektion Forest Friends bjuder in skogens vänner i ditt barns rum.
Kollektionen är inspirerad av den rofyllda skandinaviska skogen, där djur möts och leker i vacker natur. Här får ditt barn utrymme för utvecklande lek och söta drömmar.
I kollektionen finns bland annat bäddset för spjälsäng och vagn/vagga, spjälskydd, skötbädd, flaggspel, lekmatta, sängmobil, förvaringskorg och babyfiltar, se ett urval här nedan. Produkterna är Oeko-Tex®-certifierade och innehåller inga skadliga ämnen för babyns ömtåliga hud.
En härlig blandning av harmoniska färger och stilrena tryck och applikationer med vackra och välbekanta natur- och djurmönster.

Läs mer om Vinter & Bloom Forest Friends.

Bädda mjukt i vårens pasteller

mars 2016

Nu är vårens härliga pasteller äntligen här! Bädda mjukt i barnrummet med Vinter & Bloom bäddset och spjälskydd i 100% kammad ringspunnen bomull med trådtäthet 205. Låt din bebis sova mjukt och skönt.

Att bomullen är ringspunnen innebär att bomullstråden är twistad och gallrad för att få en fin, stark och mjuk tråd. Ett bäddset eller ett spjälskydd med tyg vävt av ringspunnen bomull är mer hållbart och behåller sina mjuka kvaliteter längre än vanlig bomull. Den ringspunna bomullen har många bra egenskaper, en mjuk upplevelse som håller tvätt efter tvätt, motståndskraftig mot fläckar och är ett organiskt material som andas samt är snällt och svalt mot huden.

Trådtätheten indikerar antalet trådar per kvadrattum i ett tyg. Ju högre trådtäthet desto tätare är tyget vävt.

Läs mer.