Apple Park

Apple Park grundades 2009 i San Francisco med visionen att skapa unika, charmiga och stimulerande baby- och barnprodukter i ekologiska, hållbara och återvunna material.

Hos Apple Park hittar du produkter i ekologisk bomull med ekologiska textilfärger och kartong av återvunnet papper tryckt med sojafärg. Produkterna är helt fria från polyester, som stoppning används istället majsfiber.

Apple Parks budskap är ”Safe for children, better for the environment, and always beautifully green”.

nyheter från Apple Park

Nytt ekologiskt varumärke – Apple Park

september 2020

Apple Park grundades 2009 i San Fransisco med visionen att skapa unika, charmiga och stimulerande baby- och barnprodukter i ekologiska, hållbara och återvunna material. Hos Apple Park hittar du produkter i GOTS-certifierad ekologisk bomull, helt fria från polyester, med ekologiska textilfärger och kartong av återvunnet papper tryckt med sojafärg.
Namnet Apple Park representerar idealen som definierar varumärket. Ordet Apple står för en ny början, livscykeln, naturen, kärleken, nyfikenheten och utbildningen. Park avser en plats där människan har samarbetat med naturen för att bevara den och att njuta av den.
Alla produkter från Apple Park har en fyllning av majsfiber. Produktion och användning av majsfiber innebär att mindre växthusgaser läggs till atmosfären. Komposterbarhet och återvinning innebär att under rätt förhållanden och med rätt hantering är den kompletta cykeln för produktion, konsumtion och återanvändning bra för miljön.
Apple Parks budskap är ”Safe for children, better for the environment, and always beautifully green”.
Nu lanserar Amvina kollektionen Farm Buddies by Apple Park. I kollektionen ingår snuttefilt, mjukisdjur, napphållare och barnvagnsleksak. Produkterna finns i djuren Boxer Hund, Ballerina Mus, Kozy Koala, George Giraff och Cupcake Enhörning.
Det ligger helt i linje med Amvinas strategi att vara en leverantör med ett stort utbud och att kunna erbjuda mer miljövänliga produkter, därför känns det helt rätt med Apple Park i vår produktportfölj.

Läs mer om Apple Park och kollektionen Farm Buddies.

!slideshow_deploy!