Diono

Diono är den idealiska lösningen för de flesta familjer idag, som är ute och rör på sig. Med kvalitetsprodukter sedan 1999, kombinerat med säkerhet och komfort så att alla familjeutflykter blir till behagliga upplevelser för alla.

Du hittar Dionos produkter i välsorterade baby- och barnvagnsbutiker, men också i leksakshandeln och biltilbehörsbutiker.

nyheter från Diono

Diono Traverze Special Edition

augusti 2018

Diono lanserade i våras Traverze – en superkompakt och snygg sulky som gör livet så mycket lättare för resande barnfamiljer.

Nu kommer Traverze i Special Edition i färgen Black Cube/Gold.

Visste du att Traverze dessutom vunnit INNOVATION award på den stora JPMG mässan i våras.

Läs mer om Traverze.

Traverze den superkompakta sulkyn

maj 2018

Nu i maj lanserar vi Diono Traverze – en superkompakt och snygg sulky som gör livet så mycket lättare för resande barnfamiljer.

Traverze har ett steglöst ryggstöd med liggläge och en sufflett med inbyggt nät för bra ventilation. Den väger endast 5,6 kilo, är lättkörd med svängbara hjul och har stötdämpare och fjädringshjul för ökad komfort. Den smarta one-step-bromsen gör den enkel och säker att låsa. Fäll ihop Traverze enkelt med endast en hand i en rörelse. I hopfällt läge sätter du på transportväskan och drar ut teleskophandtaget så kan du rulla sulkyn som en bagageväska. Den extra stora varukorgen är lätt att komma åt
från alla sidor.

Läs mer om Diono Traverze.

!slideshow_deploy!