SENASTE NYHETER

Skip Hop Clarion Ryggsäck – Ordning och reda

mars 2020

Gillar du att ha en organiserad skötväska där du snabbt hittar det du behöver? Då är Skip Hop Clarion ryggsäck designad just för dig. Huvudfacket har en stor öppning och de transparenta innerfacken ger en suverän överblick över innehållet. I ytterfacket finns en mobilficka och en transparent necessär som rymmer allt du behöver för t.ex. ett snabbt blöjbyte.

Läs mer om Skip Hop Clarion Ryggsäck

Iris & Lali – en ny kollektion från Nattou

mars 2020

Belgiska gosedjurs- och babyproduktstillverkaren Nattou lanserar kollektionen Iris & Lali,  med de nya karaktärerna koalan Iris och hunden Lali.

Produkterna är av hög kvalitet och har genomarbetade detaljer med tydliga
kontraster, färgval och mönster som är framtagna utifrån det lilla barnets behov.
Alla produkter i kollektionen är i mjuk plysch med välsydda detaljer och alla figurer har glada leenden och vänliga ögon. Här får barnet upplevelsen av olika kontraster i både färger, detaljer och material.

Nattou har designat gosedjur och babyprodukter sedan 1988 och alla material är omsorgsfullt utvalda för att ge mjuka, säkra och hållbara produkter som är testade enligt europeisk standard. Allt för att ge barnet en tålig och säker vän som kan följa med år efter år under hela småbarnstiden.

Läs mer om Iris & Lali.

Go Envi ECO – skötväska gjord av återvunnen plast

februari 2020

Go Envi ECO är en sportig unisex-ryggsäck som passar dig som vill leva en hållbar och aktiv livsstil. Medvetenheten kring hur plaster påverkar vår värld och miljö blir allt större och med denna ryggsäck gör du ett medvetet val där du stöttar återanvändandet av dessa plaster.

Tyget i Go Envi ECO är REPREVE® – en polyester gjord av återvunna plastflaskor. Inkluderad är även en återanvändningsbar mat- och pulverbehållare, som gör det enkelt att ta med snacks, mat och vällingpulver ut på promenaden. Allt för en mer hållbar och aktiv livsstil.

Läs mer om Go Envi ECO.
Läs mer om REPREVE®.

Stroll & Connect – ultimata barnvagnstillbehör

februari 2020

Skip Hop Stroll & Connect är barnvagnstillbehör med både kvalité och design i fokus som underlättar när du har många saker att hålla reda på.

För den törstige finns mugghållaren, för den shoppingsugne finns barnvagnskroken och för den som använder mobilen ofta finns mobilhållaren.

Alla passar till samma fäste och kan monteras på de flesta barnvagnar
och kundvagnar på marknaden. Dessutom kan du enkelt anpassa vinkeln för just din vagn och ditt användningsområde.

Läs mer om Stroll & Connect.

Skip Hop Easy Matserie – förenklar matstunden

januari 2020

När bebisen är ett halvår är det dags att börja ge de första smakportionerna. Det är en härlig upplevelse, men kan också bli väldigt kladdigt. Easy Matserie från Skip Hop förenklar matstunden för dig och ditt barn, var ni än är. Med genomtänkta produkter och smarta lösningar kan du ge ditt barn en lugn stund och själv slipper du tänka på detaljerna, det har Skip Hop redan gjort åt dig!

Upptäck de ergonomiskt greppvänliga skålarna, matningsskedar, frysbara portionsformar, smarta reseskedar, reseskålar och mycket mer. Förvara mat eller pulver i praktiska behållare, matpressen där du själv bestämmer matens storlek eller varför inte den platsbesparande brickan med förvaringsburkar till kylen eller frysen.

Läs mer om Easy matserie.